nlc.hu
Sztárok
Tévés munka nélkül maradhat ősztől Köllő Babett

Tévés munka nélkül maradhat ősztől Köllő Babett

Eltűnhet átmenetileg a tévéképernyőről a színésznő.

Köllő Babett az elmúlt években a TV2 egyik meghatározó arcává vált, ám a nagy menetelésnek idén vége szakadhat. A Blikk információi szerint a korábban sokat foglalkoztatott, 45 éves színésznő az ősszel műsorvezető, zsűritag, de még versenyző sem lesz a csatornánál. Miközben kínálat lenne bőven, az őszi szezonban igazi műsordömpinggel készül a csatorna – jegyzi meg a bulvárlap.

Köllő Babett a Sztárban Sztár leszek! mestereként - Fotó: Sajtószoba

Köllő Babett a Sztárban Sztár leszek! mestereként – Fotó: Sajtószoba

A Blikk megtudta egy bennfentestől, hogy már nagy erőkkel zajlik a TV2-nél az összes őszi műsor előkészítése, de egyelőre Köllő Babett neve semmilyen szerepben sem vetődött fel. Úgy néz, ősszel nem lesz képernyős feladata a csatornánál.

A TV2-nél azt nyilatkozták, hogy az idei évben az eddigieknél komplexebb feladatokat kínáltak a számára, hogy végül miben tűnik fel, hamarosan kiderül.

Köllő Babett szűkszavúan csak úgy reagált a bulvárlap megkeresésére a következő hónapra vonatkozó terveiről, hogy jelenleg csendesebb időszakban van, de élvezi a nyugalmat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top