nlc.hu
Sztárok
A gigafogyás után akár bővülhet is Emilióék családja

A gigafogyás után akár bővülhet is Emilio családja: „Jön a kis Emilio, remélem!”

Egyre vékonyabb az énekes és a neje.

Ötven kilót fogyott Emilio és felesége, Jellinek Tina mindössze 3 hónap alatt. Azt mondják, már szégyelltek tükörbe nézni, túlsúlyuk miatt kerülték még a barátaikat is, de az volt a legaggasztóbb, hogy a pluszkilók miatt már veszélybe került az énekes egészsége.

Sokat fogyott Emilio és Tina - Forrás: TV2 / Tények Plusz - videó

Sokat fogyott Emilio és Tina – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó

A hatalmas fogyás után pedig akár bővülhet is a család. Minderről sokat sejtetően beszélt Emilio a Tények Pluszban. Ugyanis ahogy olvadtak le róla a kilók, és a vércukor szintje is rendbe jött, nem csak az önbizalma tért vissza, hanem más területeken is erőre kapott. “Komolyabb éjszakákon vagyunk túl” – árulta el sejtelmesen az énekes, hozzátéve: visszatért a fickósság, az olaszság. Majd megjegyezte: “Úgyhogy jön a kis Emilio, remélem!”.

Tina is bombaformába került a gyomorszűkítő műtét óta, bár a férje egyik-másik helyről hiányolja a kerekded domborulatait. “Lehet, hogy viszem őt vissza. Beteszünk neki valami komolyabb implantátumot, mert az hiányzik nekem” – jegyezte meg Emilio.

A házaspár amúgy nem áll le a fogyással, további kilóktól akarnak megszabadulni, sőt Emilio konditerembe készül.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top