nlc.hu
Sztárok

Emiloék fogyása

Emilio és felesége már 34 kilót ledobott 6 hét alatt

Gyomorszűkítő műtétje volt a házaspárnak.
Emilio és Tina

Emilio 16 kilótól szabadult meg, a felesége, Tina pedig 18 kilótól, mióta gyomor bypass műtéten estek át Törökországban. Állításuk szerint az operációnak köszönhetően nincs éhségérzetük, csak akkor esznek, ha már érzik, hogy szédülnek – írja a Blikk.

A januári gyomorszűkítő beavatkozás után fokozatosan térhettek vissza az étkezéshez. Az első két hétben csak leveket ihattak, utána pépeset, majd egy hónap elteltével darabos ételeket is fogyaszthattak, ám azt mondják, kiműtötték belőlük az éhséget. „Negyedét fogyasztjuk annak a mennyiségnek, amit korábban, mert kivágták az éhséghormont” – magyarázta a bulvárlapnak az énekes, aki azt is elárulta, hogy a fogyás máris előnyösen hatott az egészségére.

Mint mondja, 10 éve cukorbeteg, az operáció következtében pedig elhagyhatta az inzulint, amivel rendszeresen szúrta magát.

A végső célunk, hogy én 75 kilóra, Tina pedig 70-re fogyjon, aztán pedig elkezdünk az edzőterembe izmot építeni” – mesélte Emilio. Amennyiben zavarja majd a házaspárt a fogyás következtében kialakult felesleges, lógó bőr, akkor – ugyancsak Törökországban – ismét kés alá fekszenek, hogy plasztikai műtéttel eltávolíttassák.

Kiemelt fotó forrása: Instagram / @emilioking13

Ez is érdekelhet Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top