nlc.hu
Sztárok
Gór Nagy Mária megbocsátotta a megcsalást Szurdi Miklósnak

Gór Nagy Mária azt is megbocsátotta Szurdi Miklósnak, hogy annak idején megcsalta

A színésznő elárulta, miért vált el első férjétől, a néhai Szurdi Miklós rendezőtől. Mint kiderült, volt mit megbocsátani neki.

Gór Nagy Mária már több mint negyven éve boldog házasságban él második férjével, Gulyás Buda operatőrrel. Volt férjével, a februárban elhunyt Szurdi Miklóssal is szeretetteljes kapcsolat kötötte össze őket. 

(fotó: profimedia)

(fotó: profimedia)

 

 

Gór Nagy Mária azt is megbocsátotta első férjének,  Szurdi Miklósnak, hogy annak idején megcsalta. 

Gór Nagy Mária szerint sorsszerű volt a találkozása első férjével, Szurdi Miklóssal. Amikor először találkoztak és egymásra néztek, mindketten érezték, hogy valami különleges történt. A forgatási nap végén a rendező meghívta vacsorára a színésznőt, és egész éjjel beszélgettek. Gór Nagy Mária, aki akkor eljegyezve volt, másnap visszaadta jegygyűrűjét vőlegényének, mert úgy érezte, Szurdi Miklós az a férfi, akihez tartozni szeretne.
 

Összeházasodtak, de a sokat dolgozó rendezőről kiderült, hogy kettős életet él. 

„Akkor ő vidéken dolgozott, és bevallotta, hogy ott együtt él valakivel. Akkor véget vetettem a házasságunknak, de ő nem akart elmenni” – mesélte a 77 éves Gór Nagy Mária a Hot! magazinnak

A színésznő ebben a nehéz időszakban ismerte meg Gulyás Budát, akibe szerelmes lett, de Szurdi nem akart válni. 

„Ő ezt úgy vette, mint egy rossz gyerek: rosszalkodott egyet, de visszajön. Nem érezte a súlyát a tettének. Azt hitte, hogy a megcsalás jóvá tehető, de nem volt az. Viszont sosem mondanék rosszat rá. Beleszeretett valakibe, és az érzelmeknek nem lehet parancsolni.” – nyilatkozta.

Végül Szurdi Miklós belement a válásba, később kétszer is újraházasodott, de ezek a kapcsolatok is válással végződtek. 

Via

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top