nlc.hu
Sztárok
Macskáinak rendezett világraszóló születésnapi bulit Miss Mood

Macskáinak rendezett világraszóló születésnapi bulit Miss Mood

Nem akármilyen születésnapi partit rendezett macskájának az énekesnő, aki az ominózus eseményről egy kis betekintőt is feltett közösségi oldalára.

Fergeteges ünnepléssel kedveskedett házikedvenceinek Miss Mood. Az énekesnő nagyon kitett magáért a jeles nap alkalmából, ugyanis tökéletes dekorációval kiegészítőkkel tette még felejthetetlenebbé az ünneplést. Példának okáért a különleges, rózsaszín-lila lufidekoráció mellett az asztalokon a két macska arcképe volt a díszítés, emellett horgolt figuraként is megjelentek, mint dekorációs elem. 

Fotó: Olajos Piroska

Fotó: Olajos Piroska

Az ételek is a témához passzoltak, a macskáknak szánt jutalomfalatok mellett a vendégeket cicafej formájú pizzákkal, süteményekkel kínálták, a frissítőket pedig a két macska neveivel ellátott, tappancsos bögrékből fogyasztották – írta meg a Blikk

Ne szégyelld te azt, ha szereted az állatokat. Ne röstelld, ha egy macska közelebb van a lelkedhez, mint a legtöbb ember, akit személyesen ismersz. Hazug próféták és otromba, komisz emberek azok, akik megrónak e vonzalom miatt, s ezt mondják: “Az emberektől lopja el az érzéseket, melyeket a macskáira pazarol! Önző, rideg fráter!” – ne törődj velük. Szeresd csak nyugodtan macskádat, ezt a csillogó szemű, fáradhatatlan barátodat, aki nem kér barátságáért mást és többet, mint valamilyen szerény koncot és egy-egy simogatást.

– írta posztjában az énekesnő – amely bővebben ide kattintva olvasható -, aki úgy tűnik, már előre számított arra, hogy sokan be fogják majd támadni a hatalmas parti miatt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top