nlc.hu
Sztárok
Bon Jovi is elkísérte fiát és Millie Bobby Brownt a nászútra

Bon Jovi is elment fia és Millie Bobby Brown nászútjára

Jake Bongiovi és Millie Bobby Brown nem egyedül utazozz el a nászútra, ugyanis velük tartott a legendás rocksztár, Bon Jovi is.

Jake Bongiovi és a Stranger Things sztárja, Millie Bobby Brown már házasok, és a kétszemélyes nászút helyett a világhírű zenésszel töltötték a mézes heteket.

Jake Bongiovi és Millie Bobby Brown

Jake Bongiovi és Millie Bobby Brown (Fotó: Getty Images)

Szardínián kapták lencsevégre Jon Bon Jovit, aki fiával, Jake Bongiovival és annak frissen a családjukba került feleségével, Millie Bobby Brownnal, valamint saját feleségével, Dorothea Hurley-vel együtt nyaralt.

Az ifjú pár nemrégiben teljes titokban házasodott össze, és a mézeshetek első heteit a világhírű énekes és felesége társaságában töltötték a gyönyörű olasz szigeten. A Page Six értesülései szerint a 20 éves Millie és a 22 éves Jake kézen fogva sétáltak Porto Cervóban, miközben szorosan mögöttük Jon Bon Jovi és felesége lépdelt, ahol le is fotózták őket.
 

A büszke sztárapa a fiatal kora ellenére is nagyon támogatta a fia házasságát a színésznővel, amikor tavaly bejelentették az eljegyzésüket.

„Nem tudom, hogy számít-e a kor. Ha megtalálják a megfelelő partnert, és együtt fejlődnek, azt hiszem, ez lenne a tanácsom, valóban bölcs dolog együtt növekedni” – mondta korábban Bon Jovi.

Hozzátette, hogy örülhet, hiszen minden gyereke boldog kapcsolatban él, és a családjuk is nagyon szereti a gyerekek párjait. A sztáresküvőt azonban nem verték nagy dobra, hanem egy bensőséges, szűk körű ceremónián mondták ki a boldogító igent. Úgy tudni, hogy terveznek még egy ünneplést idén nyáron, méghozzá Olaszországban.
 
 Via

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top