nlc.hu
Sztárok
Mi lett az x-faktoros Ricco és Claudia duóval?

Mi lett velük? Az x-faktoros Ricco és Claudia már nem is beszélnek egymással

Jó ideje nem tartja a kapcsolatot Ricco és Claudia, erről beszélt az énekes a Story magazinnak.

Ricco és Claudia az X-Faktor hetedik szériájának győztesei: az autóbaleset miatt kerekesszékbe került szlovák énekes és duettpartnere nagy sikert arattak a tehetségkutatóban, ám nem sokkal később elváltak útjaik.

Ricco és Claudia

Ricco és Claudia 2017-ben, az X-Faktor élő show-ja előtt (Fotó: Nagy Zoltán)

„Nagyon szép emlék számomra az X-Faktor, mindig be akartam jutni, már a balesetem előtt is ez volt az álmom, és utána sem adtam fel. Az, hogy a szlovák X-Faktor után Magyarországon sikerült nyerni, nagyon fontos állomása a karrieremnek. Sajnos a műsor után már nem mentek olyan jól a dolgok, mert a menedzserünk nem olyan volt, mint amilyenre szükségünk lett volna, a nyereményünket sem tudtuk igazán felhasználni, így az a pénz is bent ragadt nála” – kezdte beszámolóját Ricco, aki a nyereményét a gyógyulására szerette volna költeni.

Menedzserüket menesztették, majd az ő útjaik is elváltak

„Őszinte leszek, Claudiával már évek óta nem is beszélünk egymással. Nem hívjuk egymást. Azt sem tudom, énekel-e még egyáltalán. Amióta a duónk feloszlott, nem kerestük egymást. Nem váltunk el haraggal, mindent megbeszéltünk, minden jót kívántunk a másiknak, és búcsút intettünk. A többi versenytárssal sem tartom a kapcsolatot, kivéve Abaházi Nagy Líviát. Vele rendszeresen beszélünk, figyeljük egymás karrierjét, mindig hívjuk egymást, írunk a másiknak.

Viszonylag gyakran járok Budapestre énekelni, és nagyon szeretem a magyar közönséget

 árulta el a Story magazinnak az énekes, aki a szlovák menedzser mellett egy magyarral is szeretne együtt dolgozni, hogy az itthoni karrierjét is egyengesse.

Ricco és Claudia X-Faktor

A duó tagjai egykori mentorukkal, Gáspár Lacival (Fotó: Birton Szabolcs)

A kerekesszékbe kényszerült énekes azt az álmát sem adta fel, hogy egyszer állni fog. 

„Sajnos a szanatóriumi kezelések nagyon drágák Szlovákiában, két hétre négyezer eurót kellene fizetnem, és ezt nem tudom megtenni, de rendszeresen tornázom. Nagyon várom, hogy eljöjjön az idő, amikor már jobban tudok járni. A folyamatos torna azért sokat segít. Egy picit mindig jobb az állapotom, mint amilyen volt, ez pedig reménynyel tölt el.”

Ricco gyógytorna

Gyógytorna foglalkozáson Ricco, az X-faktor Ricco és Claudia formáció egyik énekese (Fotó: Korponai Tamás)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top