nlc.hu
Sztárok

Így él most az x-faktoros Ricco

Romba dőlt a kerekesszékes X-Faktor-győztes Ricco élete: se duettpartner, se csodadoktor

Nem jött össze a speciális terápia, és a zenésztársa is faképnél hagyta.

2017-ben még úgy tűnt, megcsinálta a szerencséjét Sárközi Richárd, azaz Ricco, aki Farkas Claudia oldalán megnyerte akkor az X-Faktort. A kerekesszékes szlovákiai énekesnek a zenei karrier mellett nagy álma volt, hogy egyszer újra lábra állhasson. Egy brazíliai csodadoktor ígérete nyomán felcsillant a remény, ám a speciális kezelés végül meghiúsult – értesült a Blikk

Ricco

Ricco és Claudia 2017-ben, amikor megnyerték az X-Faktort – Fotó: Birton Szabolcs

Sokáig az volt a terv, hogy Brazíliába utazom. (…) Mire összejött a szükséges összeg, az orvos, akihez kiutaztam volna, már nem praktizált, sőt szinte nyomtalanul eltűnt” – panaszolta a bulvárlapnak az énekes, aki azt is elárulta, hogy a Ricco és Claudia duó is már a múlté, egy ideje külön folytatják a zenélést, sőt már a magánéletben sem tartják a kapcsolatot.

Miután megnyertük az X-Faktort, egy olyan menedzsment céghez kerültünk, akik nem igazán voltak nyitottak az ötleteinkre. (…) Hosszú és nehéz évek jöttek. (…) Ez az időszak egyrészt anyagilag is megviselt minket, másrészt a kapcsolatunkat is megmérgezte Claudiával” – magyarázta a szétválásuk okait Ricco, aki most könyvet szeretne írni az életéről.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top