nlc.hu
Sztárok

Ricco és Claudia végleg szakítottak

Külön folytatják az X-Faktor győztes duó tagjai, Ricco és Claudia

Ricco és Claudia 2017-ben nyerték meg az X-Faktort, ám most a szakítás mellett döntöttek.

Minden bizonnyal sokan emlékeznek a 2017-es X-Faktor győzteseire, Riccóra és Claudiára, akik már a válogatón belopták magukat a nézők szívébe. A műsor megnyerése után egyre több dologban különbözött a véleményük, ami azt eredményezte, hogy pár hónappal ezelőtt végleg véget ért a közös útjuk, mindketten szólóban folytatják – árulta el a Story magazinnak Ricco. 

„Valahogy nem sikerült együttműködni velük (a magyar menedzsmenttel), elérni azokat a célokat, amelyeket szerettünk volna. Az idő csak haladt, ám nem történt előrelépés, számos kérdésben nem tudtunk megegyezni, emiatt nem is lehetett annyit kihozni a televíziós győzelmünkből, amennyit szerettünk volna. Pedig annak idején azért jelentkeztünk az X-Faktorba, hogy segítse a karrierünket. Én énekelni akarok, nem pedig itthon ülve figyelni, ahogy mások koncerteznek. Egy éve már nem is dolgozom ezzel a menedzsmenttel, és sokkal jobb így. Az idő más változást is hozott: egy éve Claudiával is elváltak útjaink. Ő a szlovák menedzserével dolgozik tovább, én meg a saját utamat járom. Amint lehet, szeretnék visszatérni Magyarországra, és találkozni a magyar közönséggel” – mondja Ricco, aki Claudiával való kapcsolatáról is szót ejtett. 

„Egyébként én kezdeményeztem a szakítást, szerencsére mindent meg tudtunk beszélni Claudiával, senkiben sincs rossz érzés a változtatás miatt. Semmi sem tart örökké, egyszerűen más-más irányban haladunk tovább. Ő egy nagyon tehetséges lány, nagyon jó ember is, szép sikereket kívánok neki.” 

További részleteket a Story magazinban olvashatsz:

story magazin dér heni esküvő

A Story

Emlékszel még a korábbi X-Faktorok felfedezettjeire? 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top