nlc.hu
Sztárok

Shodeinde Dorka akkor és most

3 gyermekes anyuka lett Shodeinde Dorka, az X-Faktor egykori döntőse

Már 10 éve annak, hogy Shodeinde Dorka mindenkit lenyűgözött az X-Faktor első szériájában. Utánajártunk, hogy él most a 30 éves aranytorkú, háromgyerekes anyuka.

Shodeinde Dorka 19 évesen, kismamaként lépett az X-Faktor első évadának színpadára. Sikerült ugyan továbbjutnia Geszti Péter mentoráltjaként, de végül a hetedik helyen végzett a műsorban. Az idén 30. születésnapját ünneplő énekesnő fiatal kora ellenére 10 éve boldog házasságban él a nigériai származású férjével, Gafarral, aki korábban focizott, de nevelőotthonban is dolgozott.

„Amikor megpillantottam, olyan volt, mintha fényt láttam volna. Nehéz ezt elmesélni, mintha egy napsugár lett volna. Ő rám nézett, és én visszanéztem rá. Aztán odajött, ő rám mosolygott, és én rá” – mesélte megismerkedésükről férje, Gafar egy korábbi Fókusz-riportban, ahol az is elhangzik, hogy kapcsolatuk elején nem volt minden olyan egyszerű, ugyanis Dorka szülei féltették lányukat az eltérő kultúrától.

„Muzulmán vallású, és ettől ők megijedtek, nem fogadták el. Beletelt egy kis időbe, amíg így tényleg rájöttek, és látták, hogy mi boldogok vagyunk együtt” – nyilatkozta korábban Dorka. Az énekesnővel készült 2018-as interjút a videóra kattintva megnézheted:

A párnak három gyermeke született, Lisa az X-Faktor alatt, 2010-ben, Liam 2015-ben, Kamal Milan 2017-ben jött a világra. A tehetségkutató után Dorka és családja Birminghambe költöztek, ott kezdtek új életet, az énekesnő két kisebbik fia már Angliában született.

Liam, Milan és Lisa kiegyensúlyozott gyerekek. Az énekesnő élvezi, hogy fiatalon lehetett anya, és hogy éppen ezért úgy tudta kialakítani az életét, hogy a karrierjére és a családjára is tud figyelni. „A színpadon is akkor tudok 100 százalékosan teljesíteni, ha eszembe jut, hogy milyen jót játszottunk otthon Lisával” – mesélte egy korábbi Story-gálán.  Gyermekeiről is gyakran oszt meg fotókat közösségi oldalán, kislánya, Lisa kész hölgy.

Igazi világjáró család

2018 októberében Shodeinde Dorka háta mögött hagyta a külföldi életet, és egész családjával hazaköltözött Százhalombattára. Egyrészt a honvágy miatt, másrészt pedig az énekesnő szerette volna, ha a gyerekek közelebbi kapcsolatot alakítanának ki a magyar nagyszülőkkel. De azóta ismét külföldre költöztek, Skóciában telepedtek le 2019 februárjában. Úgy tűnik, a család itt megtalálta a számításait, a mai napig itt élnek.

Shodeinde Dorka akkor és most

Shodeinde Dorka még csak 30, de már háromgyerekes anyuka (Fotó: Shodeinde Dorka/Instagram (bal), Nagy László/smagpix (jobb)

Érdekességek Shodeinde Dorkáról

Van itt még pár dolog, amit nem biztos, hogy tudtál az énekesnőről.

  • Kedvenc étel: rakott krumpli
  • Kedvenc könyv: Margaret Mitchell – Elfújta a szél
  • Kedvenc autómárka: A terepjárókat kedveli, de a kocsi színe sokkal fontosabb, mint a márkája.
  • Mit vinne magával egy lakatlan szigetre? A gyerekeit, férjét és egy szemceruzát.
  • Mit tenne, ha megnyerné a lottót? Venne egy lakást édesanyjának, maguknak, és még egyet, amit kiadna.

Egy kis nosztalgia a végére: Shodeinde Dorka az X-Faktor válogatóján, 19 évesen

Mi lett velük?

(Nyitó kép: Nagy Zoltán/smagpix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top