nlc.hu
Sztárok

Mi lett Bagosi Alexával?

Vajon mi lett Bagosi Alexával, az X-Faktor kétgyermekes anyukájával?

Bagosi Alexát az X-Faktor második szériájában, 2011-ben ismerte meg az ország. A kétgyermekes anyuka az ötödik adásig jutott, próbált a zenei pályán maradni, megnéztük, mi történt vele azóta.

Az X-Faktorból megtudhattuk Bagosi Alexandráról, hogy az első gyermekét 16 évesen szülte, majd 18 évesen ment férjhez, miközben a második gyermekét hordta a szíve alatt. Terhessége és házassága miatt félbehagyta a tanulmányait, később pedig nem mert visszamenni a művészeti középiskolába, mert félt a társai reakcióitól. Bevallása szerint az éneklés mindig az élete része volt: tagja volt az iskolai kórusnak, később pedig bálokban, esküvőkön, éttermekben, szállodákban lépett fel férje zenekarával.

A tehetségkutató versenyre a nővére unszolására indult. Bejutott a legjobb 12 közé, és egészen az ötödik adásig jutott.

Bagosi Alexa

Bagosi Alexandra az X-Faktor válogatóján (Fotó: RTL Sajtóklub)

A díjnyertes dalok estjén Lil C és Bagosi Alexa párbajozott:  „kicsi cé” egy R-Kelly-dallal, a kétgyermekes édesanya pedig Bryan Adams Heaven című dalával küzdött a bent maradásért. Az akkori szabályok szerint Nagy Feró  Lil C-t, Keresztes Ildikó, Malek Miklós és Geszti Péter viszont Bagosi Alexát küldte haza, így végül neki kellett távoznia a versenyből.

Bagosi Alexa
Megnézem
Összes kép (2)

 

A kiesése után lendületben maradt, több koncertet adott az egykori versenytársaival, rendre szerepelt az újságokban. Tízfős formációval járta az országot, egy étteremben is énekelt minden pénteken este és még egy vidéki tévénél is volt saját műsora, sőt, a régi pultos állását is megtartotta. 2012-ben pedig megjelent a saját dala, az Ébredés. Egy szintén 2012-es, fotózáson készült videóban arról mesélt, hogy sosem volt kibékülve önmagával, a fotózástól pedig azt remélte, hogy kicsit jobban megszereti és elfogadja a saját testét. 

A kezdeti megkeresések később alábbhagytak, és a kétgyerekes anya külön vált a gyermekei apjától, majd súlyos anyagi problémákkal is szembe kellett néznie. 

2012-ban a pénzkeresés miatt rövid időre elköltözött a gyermekeitől,  a kicsikre addig az édesapa vigyázott. Mivel az ex-X-Faktor-os Budapesten nem tudta fizetni az albérletét, ezért Debrecenbe költözött, ahol pultosként és recepciósként egészítette ki a jövedelmét. Ám később ez a munkalehetőség is megszűnt számára, és a helyzete ellehetetlenült. 

Ez idő tájt készült vele egy interjú, amelyben bevallja, hogy csalódott, remélte ugyanis, hogy a tehetségkutatós szereplése lehetővé teszi majd számára, hogy ne kelljen  többé olyan civil munkát vállalnia, ami nagyon sok munkával és kevés pénzzel jár. „De ezzel sincs gond, megyek és keresem” – mondta a riportban Bagosi Alexa.

2014-ben felkérték, hogy legyen az Unisex új énekesnője. Dú Dú Dú című számukhoz 2015-ben videoklipet is forgattak. Azóta nem lehet sokat hallani az egykori X-Faktor-os versenyzőről, de a hivatalos Facebook-oldalán annyi azért kiderül róla, hogy még mindig szerves része az életének a zene.

Áprilisban egy videó került fel az oldalára, amit a Rocksuli tanáraival készített, a szám címe pedig az akkoriban gyakran hallott és Győrfi Pálhoz köthető mondat, a „Maradj otthon” lett. 

Több nem derül ki az énekesnőről, a névjegyében azt olvashatjuk, hogy a vendéglátóiparban dolgozik.  Elküldtük neki is kérdésinket, hogy ez valóban így van-e, amint válaszol, frissítjük a cikket.

Kiemelt kép: RTL Klub

Mi lett velük?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top