nlc.hu
Sztárok
Heteken belül összeházasnak Varga Miklós Joe-ék

Heteken belül elveszi 21 évvel fiatalabb párját Varga Miklós Joe

Alighogy kibékültek, hivatalosan is összekötik az életüket.

Már lázasan készül az esküvőre Varga Miklós Joe és párja, Hrovatin Csenge, augusztus 27-én lesz a nagy nap. Azt mondják, az előkészületekkel már nagyon jól állnak.

“A dekor, a süti, a zene, a ceremóniamester, tényleg minden megvan. Az utolsó simításokat egy körrel még le kell futni a helyszínen” – mondta el a Fókuszban Csenge, aki egészen Olaszországig utazott a menyasszonyi ruháért. Kedvese elárulta, az öltönyei is nemrég lettek készen, ő ugyanis háromszor fog átöltözni a jeles napon. “Nagyon várjuk, nagyon jó buli lesz, nagyon jó társaság” – tette hozzá Joe.

A szerelmesek egy kisebb, 70 fős esküvőt álmodtak meg maguknak. A szűk családi és baráti körrel szeretnének ünnepelni. A tiszaalpári helyszínről pedig bevallották, számukra szerelem volt első látásra.

Ami a lagzi zenéjét illeti, elmondták, hogy szeretik a mulatóst, a cigányzenét, a spanyolt és a retrót, ezért DJ-t is hívtak a mulatós zenészek mellé. 

A 2023-as Nyerő Párosban is bizonyító sztárpár 2013-ban, az Éjjel-Nappal Budapest forgatásán találkoztak, ahol jó barátok lettek. Bár mindig is tetszettek egymásnak, flörtölni csak akkor kezdtek, amikor már egyiküknek sem volt párja. “Csenge akkor Mosonmagyaróváron élt a családjával, Ausztriában dolgozott. Több hónap próbálkozás után végre igent mondott a randevúmra, és feljött Budapestre. Végigbeszélgettük az éjszakát, és onnantól valami elindult – de az nem a vonat volt. Július 11-én nálam aludt, november elsején pedig hozzám költözött”mesélte korábban Joe.

Kiemelt fotó forrása: RTL / Fókusz – videó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top