nlc.hu
Sztárok
Babavárás, erős vélemények, féltő férjek a sztárvilágban

Ez történt tegnap: Sebestyén Balázs elsírta magát, a várandós VV Reni kiesett, Kulcsár Edina sofőrrel jár

Összefoglaljuk neked a tegnapi nap legfontosabb híreit, ha lemaradtál volna valamiről!
Fotó: RTL+

Fotó: RTL+

VV Reni útja a ValóVilág villájában

Írtunk már róla, hogy a ValóVilág 12 játékosa, VV Reni várandós lett a játékban VV Geritől, aki teljes sokkba került a hír hallatán. Bár a kismama a saját felelősségére folytatta a versenyt a reality műsorban, végül a nézők úgy döntöttek, hogy kiszavazzák őt a műsorból, méghozzá úgy, hogy közben a nyereményalap is növekszik. Az ő kiesése ugyanis a többi villalakó számára 5 millió forintot ért. Reni a kiesés után nyilatkozott is az RTL kameráinak, véleménye pedig ide kattintva érhető el.

Fotó: Trenka Attila / fotocentral

Fotó: Trenka Attila / fotocentral

Sebestyén Balázs sírva fakadt, majd a Sztárboxról beszélt

Csak úgy röpködtek az információk Sebestyén Balázsról is, akiről egy olyan felvétel látott napvilágot, hogy elsírja magát. Közel fél éven át dolgozott ugyanis egy száz fős csapat azért, hogy egy fergeteges bulit vigyenek a Balatonra, ahol a sztár DJ nem más volt, mint maga a rádiós legenda! A DJ Oti néven hatalmas bulit csapó Balázs zenéitől dübörgött ugyanis egész Siófok, aki telt házas közönség előtt lépett színpadra, majd közben el is érzékenyült. 

Pár óra leforgása után pedig máris megjelentek az első hírek arról, hogy mit gondol a műsorvezető a Sztárbox gázsijáról. Mint mondta, ő annyi pénzért biztos nem állna ringbe, mint amennyit azok a celebek kapnak, akik igent mondtak a versenyre.

Fotó: Birtron Szabolcs

Fotó: Birtron Szabolcs

Kulcsár Edina sofőrrel jár

Sokáig csak gyanakodtak Kulcsár Edina újabb terhességét illetően a rajongók, idén februárban azonban bizonyossá vált, hogy ismét gyermeket vár a 33 éves volt szépségkirálynő. Mint azóta kiderült, Edina egy várva várt kisfiút hord a szíve alatt, akinek érkezését párjával, a rapper G.w.M.-mel már alig várják. A büszke édesapa azonban nagyon aggódik feleségéért, így azt sem engedi már neki, hogy autót vezessen. Hogy mi Edina véleménye a dologról, azt ide kattintva olvashatjátok el.

Fotó: Kiss Daniella Instagram-oldala @daniellakiss

Fotó: Kiss Daniella Instagram-oldala @daniellakiss

Babát vár Kiss Daniella

Kiss Daniella 2015-ben indult a Magyarország Szépe versenyen, amit végül meg is nyert. A cím által indulhatott a nemzetközi Miss Universe szépségversenyen, amit Kínában rendeztek, ám a modell nem jutott be a legjobbak közé. Legutóbb pedig a Farm VIP műsorában szerepelt, ahol ahol nagy küzdelmek után az összeköltözés előtt távozott. A hosszú hajú szépség természetesen azóta sem pihen, erre pedig saját Instagram-oldala a bizonyíték. Legújabb fotójának tanúsága szerint pedig egy újabb fejezet nyílik meg az életében, ugyanis első gyermekével várandós. Pocakos fotóját ide kattintva lehet megtekinteni. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top