nlc.hu
Sztárok
Balogh Levente miatt hagyhatta el felesége a volt ralisztárt?

Balogh Levente miatt hagyhatta el a felesége a volt ralisztárt

Habár Benik Balázs nevet nem említett, mint mondta, nyilvánvaló volt, hogy exfelesége új kapcsolata nem maradhat sokáig titokban.

Sok éven át meseszerűnek tűnt Benik Balázs raliversenyző és Garami Anett kapcsolata, amely végül mégis válással végződött. Úgy tudni, hogy a Miss Universe Hungary szépségversenyt megnyerő Anett egy ismert magyar híresség oldalán találta meg a boldogságot, Balogh Levente személyében.

Balogh Levente (Fotó: RTL / Sajtóklub)

Balogh Levente (Fotó: RTL / Sajtóklub)

„Egyszerre csaptak össze a fejem felett a hullámok. A jól menő építőipari vállalkozásom befuccsolt, s a házasságom is tönkrement. Minden eddiginél nagyobb szükségem lett volna támogatásra, de ezt nem kaptam meg. Ekkor vált a döntésem egyértelművé és visszafordíthatatlanná. Persze, nem akarom tagadni, volt előzménye a magánéleti válságomnak. Az elmúlt két esztendőben egyre többet veszekedtünk, aztán 2022 végén, 2023 elején megbeszéltük, hogy ez így nem mehet tovább. Úgy gondolom, ha valami nem működik, akkor azon muszáj változtatni.” – nyilatkozta a Blikknek a korábbi raliversenyző. 

Bár Benik Balázs nem mondta ki a nevet, úgy tudni, hogy exfelesége a Szentkirályi Magyarország alapító tulajdonosába, Balogh Leventébe lett szerelmes. 

A cégemet fel kellett számolni, nagyon nehéz időszakom volt, tele idegeskedéssel, ám Anett ezt sokkal könnyedebben vette. Például nem akart lemondani a kedvenc időtöltéseiről sem, volt, hogy hetekre elment az Adriára. Nem az ő vállát nyomta a teher, igyekezett jól érezni magát, s ahogy ilyenkor lenni szokott, új barátai lettek, s onnan az említett úriemberrel jött össze. Nyilvánvaló volt, hogy egy új kapcsolat nem maradhat sokáig titokban. 

„A válás óta megromlott a kapcsolatunk, alig beszélünk, sőt, inkább úgy fogalmaznék, hogy nem vagyunk beszélő viszonyban. Én nem tudok jópofizni ebben a helyzetben, s bevallom, nem is akarok. Túl sok sérelem ért, ez nekem egész egyszerűen sok, vagy inkább sokk, de nyilvánvaló, Anett is hasonlóképpen érez.”

Balázs azt is elárulta, hogy jelenleg gyermekeire fordítja a figyelmét, hetente három vagy még több napot van vele Benett és Berill. 

„A kislány igyekszik kerülni a témát, a fiam már idősebb, tisztában van azzal, mi történt. Hála az égnek, nagyon jó a hármunk kapcsolata, mindenben megértjük és kiegészítjük egymást” – tette hozzá.

Nekem is van párom, akit bemutattam a gyerekeknek… támaszt nyújtott a legnehezebb napokban, amikor a cégem ügyeit intéztem. Próbálom újra felépíteni az életemet, s bár nagyon mélyen voltam, azért már kezdek kimászni a gödörből. A gyerekeim miatt nem is tehetek másképpen.

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top