nlc.hu
Sztárok
Gombos Edina és családja a Story magzainban

Friss fotók a Magyarországra látogató Gombos Edináról és családjáról

Exkluzív interjút adott Gombos Edina és férje a Story magazinnak. Beszéltek arról, hogyan élnek az Egyesült Államokban, mivel foglalkoznak és az elválás fájdalmáról is.

Kilenc éve már annak, hogy Gombos Edina és családja az Egyesült Államokba költözött. Azóta mindössze kétszer adtak interjú, mindig a Story magazinnak. Az elmúlt heteket Magyarországon töltő, egykori műsorvezetőről és családjáról, most friss fotók is készültek a több oldalas riport mellé.

“Hét hétre jöttünk Európába, kevesebbre nem nagyon érdemes…Bejártunk pár országot, várost, ahol eddig nem voltunk, majd jöttünk anyuékhoz Érdre. Összegyűlik ilyenkor hat unoka, két dédunoka, és távolabbról is jönnek látogatóba a rokonok”- mondta a kétgyermekes Edina, aki bár nagyon szeretne többet találkozni a családjával, az édesapja nem repülhet a betegsége miatt, de édesanyját azért olykor rá tudják venni, hogy kiutazzon Floridába. 

Edina arról is beszélt, hogy bár kint is mindennap magyar ételeket készít, az édesanya főztjének nincs párja.  “Magyar ételeket főzök, mert azt szeretjük, a rántott húst, lecsót, húslevest, lángost. Sajnos egyik sem tud olyan finom lenni, mint amilyet anyukám készít, mert az alapanyagok kint sokkal silányabbak.”

Gombos Edina és családja a Story magazinban

Gombos Edina és családja a friss Story magazinban.

A kinti munkájukról Edina férje, Alberto elmondta, hogy van egy saját számítástechnikai, biztonságtechnikai cége, és több vállalattal, például az egyik legnagyobb amerikai bankkal is kapcsolatban áll. “A bankautomaták karbantartását végzem éppen, de a választásokkor a szavazógépeket is felügyelem a környékünkön” – mondta. Edina eközben saját videóblogjukat, ami az “Itt van Amerika” nevet kapta, gondozza. “A követőink szeretnek belelesni az ottani hétköznapokba az én szemüvegemen keresztül. Nincs segítőm, szerkesztő, operatőr és vágó vagyok egy személyben. A reggeli kávé mellett találom ki, miről forgassak, kivel készítsek interjút. Közben főzök, a gyerekeket viszem iskolába, délutáni foglalkozásokra, és a kutyával is tudok sétálni parkokban, erdőkben.”

A Costafreda házaspár gyermekei, a 9 éves Mati és a 16 éves Miri, megszokták a kinti életet, de míg az iskolában és a barátaikkal angolul, addig otthon magyarul beszélgetnek.

A most megjelent Story magazinban nemcsak friss képeket láthatunk a családról, de Edina arról is beszélt, hogy:

  • milyen a kapcsolata Várkonyi Andreával,
  • hogyan jönnek ki a szintén Floridában élő anyósával,
  • mennyire viseli meg őket a hazalátogatás utáni elvállás,
  • és előfordulhat-e olyan szituáció, hogy végleg hazaköltözzenek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top