nlc.hu
Sztárok

Gombos Edina a hosszú házasság titkáról

Gombos Edina a hosszú házasság titkáról: „Ahogy telnek az évek, egyre türelmesebbnek kell lenni”

A műsorvezető 20 éve ismerte meg férjét.

Gombos Edina Itt van Amerika! névvel indított YouTube-csatornát öt évvel ezelőtt, melyben rendszeresen számol be rajongóinak az amerikai életről. A műsorvezető és családja 2015-ben döntöttek úgy, hogy a tengerentúlra költöznek.

Gombos Edina

Gombos Edina (Itt van Amerika)

Mindezt úgy, hogy Edina és férje közel 20 éve ismerkedtek meg és azóta is kitartanak egymás mellett. A műsorvezető a kapcsolatuk titkáról mesélt legutóbbi videójában.

Ahogy telnek az évek, egyre türelmesebbnek kell lenni, hiszen előjönnek olyan dolgok, amelyek korábban nem tűntek idegesítőnek, de ahogy öregszik az ember, jönnek elő a rigolyák. Nőknél a változókorhoz közeledve, a hangulatingadozásokat is nehéz azért kezelni, szóval végtelen türelem kell, de azon túl én meg azt gondolom, kell egy természetes vonzódás is, hogy működjön a kémia két ember között.

A műsorvezető ezt követően arra is kitért, szerinte fontos-e, hogy két ember mennyire hasonlít egymásra. 

Nem kell, hogy egy habitus, egy karakter legyünk, mi nem is vagyunk egyformák, sőt, nagyon különbözőek vagyunk. És nem is szeretném azt mondani, hogy a mi kapcsolatunk ideális, de ki kell tudni egészíteni egymást és kihozni a másikból a legjobbat. A közös célok is fontosak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top