nlc.hu
Sztárok
Megrökönyödtek a rajongók Szabó Ádám szerelmi vallomásán

Megrökönyödtek a rajongók Szabó Ádám szerelmi vallomásán

Az énekes szerelmes üzenetén többen kifakadtak, véleményük szerint ugyanis senkinek semmi köze ahhoz, hogy Ádám imádja felesége izzadt fejbőrét szagolni..

Szabó Ádámra két évvel ezelőtt talált rá a szerelem Jennifer személyében, a kapcsolatuk pedig szélsebesen haladt előre. A fiatalok annyira egymásba szerettek, hogy nem tétlenkedtek, pár hónapon belül Ádám már meg is kérte kedvese kezét, majd össze is házasodtak

Fotó: Olajos Piroska

Fotó: Olajos Piroska

„Külső szemmel én is rácsodálkoznék, ha valaki ilyet mesélne nekem: tuti azt gondolnám, hogy itt valahol van valami bökkenő, hogy ennyit vannak együtt. Nálunk ez máshogy működik: ezt a kapcsolatot különlegesnek gondolom, hiszek is abban, hogy szimbiózisban vagyunk egymással.” – nyilatkozta még az esküvő előtt kapcsolatukról az énekes.

Az esküvőt 2023. szeptember 23-án tartották, mi pedig akkoriban képeket is mutattunk a nagy napról. A 32 éves zenész elmondása szerint pedig meseszerű volt az egész esküvő:

„A templomi szertartáshoz hasonlót még nem éreztem soha. Amikor az oltár előtt álltunk, olyan érzésünk volt, mintha újjászülettünk volna” – mesélte a nagy napról Ádám, és azt is elárulta, hogy párjával már a bevonulás alatt elsírta magát. A templomi esküvő után egy anyakönyvvezető adta össze őket, majd Törökbálinton tartották a lagzit olasz menüsorral és egy különleges, saját maguk által megálmodott nyitótánccal.

Lassan egy éve házasok

Ádám és szerelme lassan egy éve már, hogy megtartották világraszóló lakodalmukat. A közelgő évforduló a sztárénekest is megihlette, saját Instagram oldalán, egy megható poszt keretében vallotta meg szerelmét feleségének. 

„Lassan 1 éve vagyok házas ember és soha nem gondoltam volna, hogy részese lehetek egy ilyen csodának, amit ez a nőszemély nyújt nekem.

Az összes nézését szeretem. Szeretem, mikor bíbelődik a hajával, mert valami újat szeretne kipróbálni, de azt is nagyon szeretem, amikor fut 1 órát és a kis izzadt fejbőrét oda könyörgöm, hogy hadd szagoljak bele, mert annyira imádom.

Nagyon apró részletek ezek, amikkel még Dunát rekesztve tudnék írni, de nincs olyan nap, amikor ne lenne valami új dolog, amit szeretek és csodálok benne. Általa magamat is szeretem és jobb embernek érzem magam, mint valaha. Mindenkinek hasonlót kívánok és borzasztó boldog vagyok, hogy én lehetek ennek a csodának a férjezménye!” – szólt a vallomás.

Azonban hiába a kedves szavak, többen úgy érezték, hogy Ádám szerelmes üzenetével talán egy kicsikét túllőtt a célon és nem kellett volna ilyen apró részletességgel megosztania mindent kapcsolatukról. Nemcsak Ádám posztja alatt, de még a Redditen is többen megfogalmazták, hogy ez már nekik is sok volt a celebpártól…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top