nlc.hu
Sztárok
Szívszorítóan vallott Bajor Imréről Farkasházy

Szívszorítóan vallott a 10 éve elhunyt Bajor Imréről Farkasházy Tivadar

Közös élményekre emlékezett vissza.

Bajor Imre, a ma is hihetetlenül népszerű színész 57 évesen, épp 10 éve hunyt el. Farkasházy Tivadar az évforduló alkalmából meghatóan beszélt jóbarátjáról, akin segíteni akart, amikor a színészlegenda súlyos beteg volt.

“Hihetetlen rögtönzési képesség volt benne. Ettől is volt különleges. Sokan azt gondolták róla, hogy egy gyenge, puhány alak, csakhogy én nála nagyobb küzdőt életemben nem ismertem. Ha középszerű darabban kellett játszania, (…) ő akkor is úgy állt a közönség elé, hogy meg akarta hódítani (…) a nézőket” – elevenítette fel a Blikknek.

Bajor Imre és Farkasházy Tivadar az RTL Klub tavaszi műsorait bemutató sajtótájékoztatóján 2012 februárjában - Fotó: Sajtóklub

Bajor Imre és Farkasházy Tivadar az RTL Klub tavaszi műsorait bemutató sajtótájékoztatóján 2012 februárjában – Fotó: Sajtóklub

Mint mondja, Bajor Imre mindig is a maximumra törekedett, harcolt: “Ez a betegséggel való küzdelmében is megmutatkozott. Mi intéztük el, hogy Kínába utazhasson, ahol talán majd meggyógyítják, s legyőzi az agydaganatot. Sajnos, ott már nem győzhetett”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top