nlc.hu
Sztárok
3 hónap után Jordán Tamás újra színpadon

„Sikeres volt minden kórházi kezelés” – Jordán Tamás több hónap után visszatér a színpadra

Visszaveszi a szerepeit a 81 éves színművész.

Jordán Tamás április végétől folyamatosan lemondta az önálló estjeit és az előadásait is. Mint kiderült, a színművész több hétre kórházba került, egy kisebb beavatkozáson is átesett. Csak több mint egy hónap után hagyhatta el végleg a kórházat és térhetett haza. Mostanra azonban teljesen rendbe jött, ősztől pedig már visszatér a színpadra – értesült a Blikk.

“Sikeres volt minden kórházi kezelés. (…) Már semmilyen egyéb operációra, kezelésre nincs szükségem. Az orvosoknak már nincs dolguk velem” – osztotta meg a bulvárlappal. Bevallotta, pszichésen jól viselte a gyengélkedést, mert biztos volt benne, hogy teljesen rendbe jön, és visszatér majd a színpadra; ez motiválta a felépülésben.

Jordán Tamás idén júniusban, a Hősök terén - Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Jordán Tamás idén júniusban, a Hősök terén – Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

A hosszú kényszerpihenő után ősztől visszaveszi minden szerepét. “Közel három hónap maradt ki, ami nem volt kellemes. Mostanra azonban az orvosok is zöld utat adtak, újra játszhatok” – mondta el.

Jordán Tamás egyébként korábban elárulta, hogy évek óta cukorbetegségben szenved, ami miatt szúrnia kell magát. Négy évvel ezelőtt elesett az utcán, akkor a vállában elszakadt egy ín. 2017-ben egy színházi próbán ugyancsak ínszakadás miatt kellett ellátni, akkor az egyik ujjában szakadt el. Néhány hónappal később pedig egy komolyabb fejsérülés miatt került az intenzív osztályra. Akkor a Pécsi Országos Színházi Találkozón elesett, és beverte a fejét a járdaszegélybe, arc- és koponyarepedést szenvedett. A baleset után azt nyilatkozta, az lehetett a baj, hogy aznap keveset evett és ivott, ezért leesett a vércukorszintje, emiatt eshetett el.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top