nlc.hu
Sztárok
Vízilabda-válogatottjaink tagjainak családja

Stabilitás a bizonytalanságban: ők teszik teljessé válogatott pólósaink életét

A sportolók élete nem mindig kiszámítható: átigazolások, külföldi karrier, sérülések... Éppen ezért nagyon fontos, hogy kik segítik válogatott sportolóink életét a háttérből.

Manhercz Krisztián

Az ausztrálok ellen brillírozó sportoló májusban lett édesapa. Bár a közösségi oldalán nagyon ritkán posztol a magánéletével kapcsolatban, azért élete legnagyobb eseményét mégis megosztotta a rajongóival. „Mostantól a május 10. a kedvenc napunk az évben. Isten hozott Jázmin!” – írta a kislánya születésénél közzétett képhez Manhercz Krisztián.

A vízilabdázó 2023 augusztusában vette feleségül Boglárkát, akivel hosszú évek óta egy párt alkotnak.

Szilágyi Dorottya

A női vízilabda-válogatott kiválósága két évvel ezelőtt jött össze a párjával, akivel hónapok óta jegyben járnak.

„A legnagyobb igen” – írta az eljegyzés után készült fotóhoz a sportolónő. Bár egész sokat posztol a szerelmével, arról még nem tett említést, hogy pontosan mikor kerül sor az esküvőre, ám az bizonyos, hogy most az olimpiai szereplés van számára a fókuszban.

Zalánki Gergő

A világ legjobb vízilabdázójának választott Zalánki Gergő évek óta együtt van Fruzsinával, akivel már egy közös gyermekük is született. A modell korábban a Miss Balatonon is indult, több naptárfotózáson is részt vett, mindamellett, hogy férjével külföldön él

„Isten hozott a világunkban! Legyen gyönyörű, boldog és szeretetben gazdag életed! Nem lesz mindig könnyű, bizony lesznek nehéz pillanatok. Olykor napok is, de bármi is történjen majd mi segítünk. Tudom, még túl picike vagy, de viszont pár dolgot már most meg kell tanulnod… ránk mindig számíthatsz és mindennél jobban szeretünk” – írta a sportoló a kisfia születésekor.

Gurisatti Gréta

A válogatott sportoló 2023. augusztusában ment férjhez: az esküvőn ott volt a vízilabda világ krémje, hatalmas vendégsereggel buliztak. Gurisatti Gréta a secretstories.hu-nak mesélt arról, hogy mit szólt a szerelme, Barnabás, amikor meglátta az esküvői ruhájában.

„Ő nagyon el volt ájulva tőle. Megkérdeztem, hogy milyen ruhára számított, és azt mondta, hogy ilyenre. Ezen a válaszon kicsit meglepődtem, mert nem gondoltam volna, hogy ő sellő fazonban képzelt el. Ez nekem egy jó visszaigazolás, hogy tényleg sikerült olyan ruhát választanom, amiben az ő szemében is én vagyok, tükrözi az egyéniségem. Emellett nagyon sok barátnőm és távolabbi rokon is rám írt az esküvő után, hogy ilyen gyönyörű ruhát még nem láttak” – mesélte.

Varga Dénes

A válogatott rangidős tagjának eredményeit felsorolni is nehéz lenne, de az biztos, hogy a legnagyobb ajándéknak a családját tartja. A 37 éves sportoló több mint 10 éve házas és két gyönyörű kisfia van: Dénes Bendegúz 2013-ban, Vince Károly 2016-ban született. Varga Dénes korábban kihagyott egy szezont, ezt a vállalkozása beindítására, pihenésre, valamint a családjára szentelte. 

Akkor így nyilatkozott róla a vlv-nek. „Egy-két dolog megváltozott bennem azáltal, hogy sokat tudtam lenni a gyerekekkel. Érdekes folyamatokat láttam és a nyár végére világossá vált számomra, hogy mennyi türelem és energia kell hozzájuk. Amikor véget ért ez a nyári időszak, akkor tudatosult bennem, hogy azért lehetett volna ezt máshogy is csinálni, azóta egy kicsit másként is csinálom” – mondta.

Varga Dénes

Fotó: Varga Dénes Instagram

Hárai Balázs

A válogatott „Pufija” már kétszeres apuka, ki lehet jelenteni, hogy két lánya a mindene. Nagyobbik lánya, Rózika 2019 nyarán, míg a kisebbik Natali 2022 augusztusában született. Még egy cuki, pakolós képet is megosztott az Instagram-oldalán a lányokról, mielőtt elindult az olimpiára:

Feleségével, Alexandrával hét éve alkot egy párt.

Angyal Dániel

A 32 éves sportoló tavaly igazolt Franciaországba – kétéves szerződést kötött a Marseille csapatával, így biztos, hogy a most következő szezonban is ott fog játszani. Természetesen a családja is vele tartott a külföldi kalandra, erről a vlv-nek mesélt korábban.

Angyal Dániel kislányával

Angyal Dániel kislányával (Fotó: VLV)

„A feleségem és a kislányom is jön, nélkülük már nem is tudnék elképzelni ilyen hosszú távú munkát. A kislányom nyáron lesz kétéves, szeretnénk neki bölcsődét nézni, ebben a korban nagy a fogékonyság egy nyelv elsajátítására, jó lenne, ha anyanyelvi szinten »ráragadna« sok minden a francia nyelvből” – mondta, miután hivatalos lett az átigazolása.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top