nlc.hu
Sztárok
Büszkén mesélt gyermekeiről Stohl András, aki már nem szeretne több gyereket

Büszkén mesélt gyermekeiről Stohl András, aki már nem szeretne több gyereket

A színész kendőzetlen őszinteséggel mesélt gyermekeiről. Elárulta, melyik gyermeke miben hasonlít rá és kiért aggódik jelen pillanatban a legjobban!

Stohl András húsz évesen még úgy képzelte, hogy egy asszonya és két gyermeke lesz, ezt azonban bevallása szerint alaposan túlteljesítette. A műsorvezető alapvetően laza és támogató édesapának tartja magát, gyermekei azonban rendkívül színes személyiségjegyekkel rendelkeznek. 

Fotó: Trenka Attila/ Fotocentral

Fotó: Trenka Attila/ Fotocentral

Luca lánya bár nem él Magyarországon, mégis rendkívül szoros a kapcsolatuk:

„Általában egyszer-kétszer találkozunk abban a tíz napban, amikor itt van, de telefonon mindennap beszélünk. Ő egy decens, komoly nő. Kíméletlenül őszinte velem, gyűlöli, ha sok vagyok a színpadon. Baráti a viszonyunk, bármiről tudok vele beszélni.” – árulta el a Story magazinnak.

Szintén az első házasságából született Rebeka, aki már 27 éves:

„Ő egy igazi szeretetbomba. Neki még mindig én vagyok a nagybetűs apa. Ő az én érzelmi oldalam, látom magam benne nagyon. A lelkében mindenképp. Nagyon szeret engem, és ki is tudja mutatni ezt a szeretetet, viszont nagyon el is várja a szeretetemet. Nagyon kreatív a konyhában, kifejezetten jól süt és jól főz” 

A 15 éves Franciskának a színész előző párja, Anikó az édesanyja. Ő jelenleg egy igen érzékeny korban van.

„Nagyon ijesztő ez az időszak. Teljesen megbolondulnak ilyenkor. Elvileg miatta aggódom a legjobban, de fura módon mégsem féltem őt. A gimnáziumi igazgatója is azt mondta nekem, nyugodjak meg, mert ő a jég hátán is megél. És tényleg így van. Ha valamit a fejébe vesz, azt ő bármi áron megvalósítja.”

András nem pusztán névleg hasonlít kísértetiesen az édesapjára.
„Döbbenetes látni saját magamat piciben, fizimiskában és viselkedésben is. Megvan benne ugyanaz a szeretethiány és feltűnési viszketegség, ami bennem is volt. Imád szerepelni. Marics Peti a példaképe, ő volt farsangkor is. Még focizik, de közben már dalokat ír, nyilván a maga szintjén, de nem lepődnék meg, ha később lenne egy zenekara”

Két évvel ezelőtt András második felesége Vica életet adott Bellának, aki a színész legfiatalabb gyermeke, korban pedig közelebb áll saját édesapja unokájához, mint saját testvéreihez.

„Ő egy cukorfalat. Nem tudom, hogy vajon azért, mert idősebb vagyok, vagy mert több időt töltünk együtt, de egyszerűen elképesztő ez a kis csaj. Már kiválóan beszél, hosszabb, egybefüggő mondatokban is. Imádok vele lenni.”

Nem szeretne több gyermeket

“Már nem szeretnék több gyereket” – jegyezte meg nevetve Stohl András Lékai-Kiss Ramóna kérdésére, aki a fiatal kori magánéleti terveiről faggatta kollégáját a TV2 Titkok című műsorban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top