nlc.hu
Sztárok
Óriási fordulat Törőcsik Mari eladott háza kapcsán

Óriási fordulat történt Törőcsik Mari eladott házának ügyében

Megnyugodhatnak a velemiek.

Mint arról korábban beszámoltunk, nagy vihart kavart a velemiek körében, hogy Törőcsik Mari lánya eladta a színésznő imádott otthonát egy vállalkozónak. Az pedig még nagyobb felháborodást váltott ki, hogy az új tulajdonos egy, bárki által kivehető Airbnb-lakást csinálna a velemi házból. A Bors értesülései szerint azonban váratlan fordulat történt az ingatlannal kapcsolatban.

A bulvárlap megtudta, hogy azok az információk, amelyek szerint Airbnb-lakás lesz a házból, amelyben a színésznő az élete utolsó éveit töltötte, nem igazak. Vagy ha korábban mégis tervbe volt véve, úgy mostanra az új tulajdonos – aki egyébként velemi illetőségű – meggondolta magát.

Törõcsik Mari a velemi házában 2019. márciusában - Fotó: MTVA/Gyűjtemény: Keleti Éva

Törõcsik Mari a velemi házában 2019. márciusában – Fotó: MTVA/Gyűjtemény: Keleti Éva

“Az ingatlan nem lesz kiadó. Ezt maga az új tulaj mondta nekem. (…) Egészen biztos, hogy a színésznő egykori otthona nem lesz átjáróház” – tudta meg a Bors egy helyitől.

A ház egyébként egy 1450 négyzetméteres telken fekszik, mintegy 140 négyzetméteres, régi parasztházból lett átalakítva négyszobás lakóépületté, amely egy kis medencével is rendelkezik. A ház a legendás színésznő 3 évvel ezelőtti halála óta üresen áll. Törőcsik Marinak ugyan családtagja is él Velemben – a vietnami származású, örökbe fogadott fia, Son ott telepedett le a családjával –, a házba azonban a falubeliek szerint nem tette be a lábát, mert a színésznő lánya, Teréz, aki tíz éve lett az ingatlan tulajdonosa, nem engedte be.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top