nlc.hu
Sztárok
Farkasházi Réka akkor és most

A lány a szomszédból sztereotípiája: így festett anno Farkasházi Réka

47. születésnapját ünnepli ma Farkasházi Réka, aki alig volt nagykorú, amikor megkapta Mónika szerepét a Barátok köztben.
Farkasházi Réka közeli

Farkasházi Réka nem színészdinasztiába született bele, ennek ellenére mégis hamar a képernyőn találta magát. 1994-ben, 17 évesen debütált az Ébredés című filmben, és miután leérettségizett, egyenesen a Gór Nagy Mária Színitanodába vitte az útja. Több kisebb szerepben is láthattuk őt – többek között a Família Kft-ben is –, mire Kertész Mónika karakterét rá osztották a Barátok köztben, akkor azonban az ország egy csapásra megismerte a nevét.

Farkasházi Réka akkor és most

Réka öt évig volt a széria szereplője (valójában nyolc, ugyanis rövidebb időkre még ezek után is visszatért), de első gyermeke születése után inkább a család került nála fókuszba. Ezt követően annyi mindenbe belekóstolt, hogy felsorolni is nehéz lenne mindent – könyvírás, gyerekdalok készítése, műsorvezetés, színházi szerepek, szinkronizálás. Egyetlen percet sem hagyott kárba veszni.

A színésznő 47 évesen valószínűleg teljes elégedettséggel tekint vissza az életére, mi pedig egy galérián keresztül mutatjuk be, honnan hová jutott.  

Farkasházi Réka a Barátok köztben
Megnézem
Összes kép (10)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top