nlc.hu
Sztárok
Ilyen sármos férfiak lettek Polyák Lilla és Homonnay Zsolt gyermekei

Ilyen sármos férfiak lettek Polyák Lilla és Homonnay Zsolt gyermekei

A jelenleg a tengerentúlon élő Zsombor és Bulcsú le sem tagadhatnák, hogy testvérek, annyira hasonlítanak egymásra, mint az ikrek!

Polyák Lilla és 16 évvel fiatalabb férje, Gömöri András Máté 2023 nyarán Kanadába költöztek világot látni és kipróbálni magukat külföldön. Egy év elteltével már sikerült kialakítaniuk a kinti életüket, a színész pedig nemrégiben azt is elárulta, hogy még minimum két-három évet terveznek kint tölteni, ameddig ő a Seneca College-on tanul. Addigis, csak ritkán járnak haza Magyarországra.

Gömöri András Máté és Polyák Lilla (Fotó: Schumy Csaba)

Gömöri András Máté és Polyák Lilla (Fotó: Schumy Csaba)

Elmondásuk szerint Torontó eddig minden várakozásukat felülmúlta, nagyon szeretnek ott élni. Lillának beindult a karrierje: online énekórákat ad, fellép a zenekarával, és részt vesz egy nagyszabású ABBA Tribute Show-ban is. Gömöri, aki a Seneca College színész szakán tanul, nemrég egy filmforgatáson vett részt, és azt is elárulta, hogy a testépítésről sem mondott le a tengerentúlon.

A Lilla előző kapcsolatából született gyermeke, Bulcsú is kiköltözött velük, akinek szintén jól kezdett el alakulni a kinti élete. Bár az édesapja, Homonnay Zsolt nehezen viselte a fiatalabbik fia távozását, ő bebizonyította, hogy jól döntött a költözést illetően – írja a Blikk.

„Abszolút folyamatosan 80 százalék fölött teljesít, amiért itt már oklevelet is adnak. Nagyon szépen veszi az akadályokat, jazz-zongorával kezdett el foglalkozni, és ezzel is akar továbbtanulni. Most már négy zenekarban játszik, amiből kettő iskolai, kettő azon kívüli. Elkezdték őt megtalálni, felfedezni, és szerintem ezt rettenetesen élvezi, néha túl is hajtja magát” – árulta el Lilla korábban.

Míg Lilláék Torontóban, addig a nagyobbik fia New Hampshire-ben él, azonban a család szakított egy kis időt a találkozásra és a kanadai The Big Apple nevű hely előtt pózoltak. Zsombor és Bulcsú rengeteget nőttek az elmúlt időszakban, kész férfiak lettek. Emellett le sem tagadhatnák, hogy testvérek, olyannyira hasonlítanak egymásra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top