nlc.hu
Sztárok
Sztárpárok, akik felmelegítették korábbi románcaikat

Sztárpárok, akik felmelegítették korábbi románcaikat

Bár úgy tartják, hogy "felmelegítve csak a káposzta jó", egyes sztárpárosok alaposan rácáfolnak erre az elhíresült mondásra, míg mások pont, hogy megerősítik.

Manapság egyre több híresség esetében hallhatunk arról, hogy visszataláltak az egyik korábbi partnerükhöz. Habár vannak, akik számára sikerrel, sőt, házassággal zárult az újra egymásra találás, vannak olyanok is, akiknek sajnos újra szakítással végződött az újrakezdés. 

Katalin hercegné és Vilmos herceg rá az élő példa: létezik egymásra találás a szakítás után. (Fotó: Getty Images)

Katalin hercegné és Vilmos herceg rá az élő példa: létezik egymásra találás a szakítás után. (Fotó: Getty Images)

Lehet-e sikeres egy kapcsolat felmelegítése?

Minden szakítás fájdalmas, függetlenül attól, milyen régóta tart a kapcsolat vagy éppen milyen mély érzelmekkel teli. A különválás fájdalmát az érzelmi kötődés elvesztése adja, az érzelmek sokat sérülhetnek az egóval együtt. Nem jó dolog átélni azt, amikor az ember realizálja, hogy a közös tervezgetéseknek és céloknak annyi, mindezek után pedig a kudarc érzése és az egyedülléttől való félelem úrrá lehetnek a mindennapjainkon. Szakítás után mindkét fél elkezdi magát újraépíteni, megélik a gyászt külön-külön. Aztán hetek, hónapok vagy akár évek is eltelhetnek egymás nélkül, majd felmerül az újrakezdés lehetősége. Sok olyan pár van, akik újra egymásra találnak, és ez akár egy sikeres egymásra találás esetén egy életre szóló együttlétet is jelenthet.

Habár sokat boncolgattuk már azt, hogy miért lehet egyedül annyi nő és férfi manapság, arról is érdemes szót ejteni, hogy milyen okok vezethetnek bennünket arra, hogy ismét egy volt partnerünk mellett tegyük le a voksunkat. Az egyik ilyen ok lehet például az ismerősség érzése, illetve az összeszokottság, amik valljuk be, kényelmessé tehetik a korábbi partnerünk választását. Előfordul az is, hogy a szakítás megmutatja, mennyire fontos is nekünk a másik, sokan tényleg ráeszmélhetnek arra, hogy valami nagyon fontos személyt veszítettek el az életükből. 

Arra azonban figyelünk kell, hogy felmelegíteni egy kapcsolatot semmiképpen sem szabad olyan okból, mert félünk az egyedülléttől. Az sem jó út, ha valaki azért ad újra esélyt az exének, mert bizonyítani szeretné neki, hogy méltó a szeretetére. 

Ha azonban mindkét fél egy bizonyos idő eltelte után még mindig érzi a másik hiányát az életében és nem az előbb említett negatív okok miatt, akkor a második esély működhet, de leginkább az olyan párkapcsolatokban, ahol mindkét fél képes szembenézni a múltban elkövetett hibáikkal. 

Könnyen előfordulhat tehát, hogy “felmelegítve nem csak a töltött káposzta jó”. De vajon hogyan ment a dolog az alábbi sztárpárok esetében? A galériánkból kiderül!

Megnézem
Összes kép (9)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top