nlc.hu
Sztárok
Műtétre vár Reviczky Gábor, aki hosszú kihagyás után újra dolgozik

Műtétre vár Reviczky Gábor, aki hosszú kihagyás után újra dolgozik

A színész ismét dolgozik, és bár gyógyszerei kifárasztják, örömmel tölti el a munka.

Tavaly év elején diagnosztizáltak Reviczky Gábornál rosszindulatú daganatot, később pedig kiderült, hogy sajnos több áttétet is képzett már a daganat a legendás színész szervezetében. A kezelések és kórházi tartózkodás után azonban újra dolgozik, bár jelenleg is erős gyógyszereket szed, írja a Blikk.

Mint mondja, jelenleg is műtétre vár, válaszaiból pedig az is kiderül, hogy humora és lendülete is töretlen. “Most híztam két és fél kilót, alig bírom begombolni a 31-es nadrágot, már a 32-est kell viselnem, mert megjött az étvágyam!” – árulta el, ahogyan azt is, hogy el sem tudja képzelni, hogy ne dolgozzon. Igaz, a betegség és a gyógyszerek miatt ez erősen ki is fárasztja őt.

“Nagyon várom a szabadnapokat. Szinte egész nap nagyon sokat fekszem, mert csak úgy tudom magam kipihenni. Volt, hogy nyugágyakat hoztak, bár szerintem illene, hogy egy színésznek legyen lakókocsija, Szlovákiában már elképzelhetetlen, hogy ne így legyen, nálunk még a nyugágy a divat. Nem veszik tudomásul, hogy nem luxusból van ott a lakókocsi, hanem azért, hogy a színész legyen kipihent, mert ő van a vásznon. Én csak akkor tudom kipihenni magam, ha vízszintesen fekszem, de akkor elég húsz perc és már megyünk tovább” – mondta a színész.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top