nlc.hu
Sztárok
Meghatóan emlékezik Bálint gazda özvegye

„A Jóistentől azt kértem, legalább öt évet adjon nekünk” – Bálint gazda özvegye várja, hogy újra találkozzon szerelmével

Idén nyáron ünnepelte volna 105. születésnapját dr. Bálint György. Özvegye pedig 4 évvel halála után is minden nap ápolja emlékét.

101 évesen hunyt el az ország Bálint gazdája, özvegye pedig mindent megtesz azért, hogy örökre fennmaradjon emléke. Récsey Antónia közös munka során ismerkedett meg későbbi férjével: könyveinek volt a szerkesztője, majd barátságból alakult át kapcsolatuk szerelemmé. Ekkor dr. Bálint György már elmúlt 70 éves.

„22 év egyedüllét után minden boldog percért hálás és bármire kész voltam. De azért a perceknél többre vágytam. A Jóistentől azt kértem, legalább öt évet adjon nekünk. Amikor ez elmúlt, újabb ötöt kértem, végül 25 lett belőle” – meséli az özvegy szerelmükről, melyről azt mondja meleg, békés, simogató és nagyon mély volt.

„A Jóistentől azt kértem, legalább öt évet adjon nekünk" - Bálint gazda özvegye várja, hogy újra találkozzon szerelmével„Betölthetetlen űrt hagyott maga után. Este, amikor lefekszem, a mai napig mindig elbúcsúzom tőle – vallja be. – Elmondom, mi történt aznap, milyen sikerélményeim és kudarcaim voltak”.

Mint mondja, nem gondolja, hogy életébe újabb szerelem érkezne még. Volt férje magasra tette a mércét. „Nagyon jó ember volt, optimista, okos, intelligens,, művelt. Huszonhét év volt köztünk a korkülönbség, ami nem kevés, ennek ellenére kevés dolog akadt, amiben nem értettünk egyet” – emlékszik vissza párjára. „Maradjunk inkább abban, hogy maradok egyedül, és várom a vele való újbóli találkozást. Ott, fent” – teszi hozzá Récsey Antónia a Best legújabb számában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top