nlc.hu
Sztárok
Árulkodó képet mutatott szerelméről Krausz Gábor

Árulkodó képet mutatott szerelméről Krausz Gábor

Első évfordulóját ünnepli Mikes Anna és Krausz Gábor: egy év telt el azóta, hogy először találkoztak egymással.

Egy ország drukkolt Krausz Gábornak és Mikes Annának a Dancing with the Stars-ban, és  nem csupán azért, hogy végül megnyerjék a showt, hanem hogy kiderüljön: a táncparketten túl is egymásra találtak. A romantika valósággá vált sokak óriási örömére, azóta pedig ők hazánk talán legnépszerűbb szerelmespárja. Időközben már egy egészen új helyzetben is próbára tették magukat: az Ázsia Expressz forgatása mindkettőjük számára izgalmas kaland volt, mely csak még erősebbé tette kapcsolatukat.

„Ez egy teljesen más helyzet volt, mint amikor együtt táncoltunk, hiszen abban nekem már volt tapasztalatom, hazai terep volt. Ide mindketten zöldfülűként mentünk, és nem tudtuk, mi vár ránk. Viszont itt is, mint a mindennapokban, szépen kiegészítettük egymást, nagyon jó volt együtt lenni. Ez bizonyította, mennyire erős a kapcsolatunk. Nem a kalandokkal kerültünk közelebb egymáshoz, hanem a szoros kötelék miatt tudtunk jól együttműködni” – nyilatkozta korábban a táncosnő a megmérettetésről.

Krausz Gábor most egy különleges fotóval nosztalgiázott közösségi oldalán. Tegnap volt napra pontosan egy éve annak, hogy először találkoztak egymással, és az erről készült fényképet állította párba egy friss felvétellel. A két fotót összehasonlítva pedig nem csak az látszik rajtuk, hogy szinte semmi sem változtak az eltelt idő alatt, hanem az is, hogy már a megismerkedéskor is milyen fülig érő mosollyal élvezték egymás társaságát. Mintha már akkor sejtették volna: ez a találkozás nagy változást hoz el mindkettőjük életébe.

„Az első találkozás és 365 nappal később” – írta oldalára a séf, a rengeteg gratuláció között pedig felbukkant Dombóvári István humoros megjegyzése is: „kisebbek az adagok” – állapította meg a terített asztalok kapcsán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top