nlc.hu
Sztárok
32 éves felvétel került elő Szinetár Dóráról és Hámori Ildikóról

32 éves felvételt mutatunk Szinetár Dóráról és Hámori Ildikóról

Az anya-lánya párosról még a Magyar Televízió egyik műsorában készült a következő felvétel, ahol egy picit híres családjukba is bepillantást engedtek.

A Vasárnapi turmix 1991 és 1993 között futott a Magyar Televízió műsorán, és ahogyan a nevéből is sejthető – ha nem emlékeznél rá – tényleg mindennel foglalkozott. Beszélgetések, játékok, időjárás-jelentés, horoszkóp, és persze sztárvendégek is felbukkantak a műsorban. Az egész egyveleg tényleg a szórakoztatásra épült.

Szinetár Dóra és Hámori Ildikó

Anya és lánya Szinetár Dóra önálló estjének premierjén, 2023-ban (Fotó: Fotocentral/Trenka Attila)

Az egyik adás vendége volt Szinetár Dóra, aki 16 évesen már a második zenei albumán is túl volt, és ezúttal az édesanyjával, Hámori Ildikóval érkezett a stúdióba. A műsorvezető arról faggatta őket, mennyire van beleszólása Dórának az otthoni dolgokba, aztán azt is megbeszélték, hogy az anyuka nem tervez a lánya babérjaira törni. Sőt, a színésznő azt is hangsúlyozta, hogy Dóra már akkor is nagyon önálló, szuverén egyéniség volt, aki saját maga intézte a zenei karrierjét.

Sajnos a felvételen az már nem látható, ahogy a 16 éves kamaszlány énekel, viszont érdekes hallani, ahogy a családjuk dinamikájába némi betekintést engednek a nézőknek.

Mutatjuk a videót!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top