nlc.hu
Sztárok
Krausz Gáborék a gyerekvállalásról

Krausz Gábor párja 3 gyereket szeretne, így reagált a sztárséf

Mikes Anna nem titkoltan vágyik az anyaságra.
Krausz Gábor,

Az Ázsia Expressz csütörtöki adásban Mikes Anna igencsak elérzékenyült egy feladat során: elvarázsolta őt egy helyi gyerekcsoport. A táncművész reakciója egyből felveti a gyermekvállalás kérdését. Ennek kapcsán a Bors kiderítette, hogyan áll a párja, Krausz Gábor a családalapítás kérdéséhez alig egy évvel azután, hogy megismerték egymást.

“Valójában nem az Ázsia Expressz forgatásán tűnt fel nekem először, hogy Anna miként viszonyul a gyerekekhez” – árulta el a sztárséf, párja ugyanis pedagógus is, gyerekeket is oktat táncolni a Csillámpóni csoportban, ahova Krausz kislánya is jár. “Bevallom, könnybe lábad a szemem, amikor figyelem őket együtt. Amióta pedig hármasban élünk együtt, nap mint nap érzékelem, ahogy Annában egyre inkább erősödnek az anyai ösztönök” – mesélte a bulvárlapnak.

Krausz Gábor azt is elárulta, hogy biztos alapokon nyugszik a kapcsolatuk, így a jövőbeli lépéseik vezethetnek arra, hogy bővüljön a családjuk. “Anna 3 gyereket szeretne, én pedig azt, ha ő boldog lenne mellettem” – mondta el.

Kiemelt fotó: Sajtószoba

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top