nlc.hu
Sztárok
Megyeri Csilla volt párjára rátalált a szerelem

Megyeri Csilla volt párjára is rátalált a szerelem – a szomszédok szerint félig már együtt is laknak

Megyeri Csilla és Molnár Zsolt augusztusban döntött úgy, hogy külön utakon folytatják. A műsorvezető azóta már felvállalta új párját, viszont nagyon úgy tűnik, hogy Molnár Zsoltra is rátalált a szerelem.

Megyeri Csilla és egykori párja, Molnár Zsolt még augusztusban jelentette be a hírt, miszerint közel 11 év után elválnak az útjaik. 

„Közel 11 év…rengeteg közös élmény…de valami miatt ez ennél a pontnál megrekedt” – írta ekkor Csilla, majd azt is hozzátette, hogy „próbálták megjavítani a kapcsolatukat Zsolttal, azonban be kellett látniuk, hogy elfáradt a kapcsolatuk.”

Megyeri Csilla

Megyeri Csilla és Molnár Zsolt (Fotó: Instagram)

A szakításuk után sokan tudni vélték, hogy a műsorvezető az egykori sztárboxos edzőjével jött össze. Mivel Megyeri Csillára hamar rátalált a szerelem, sok találgatás látott napvilágot azzal kapcsolatban, hogy a műsorvezető még menyasszonyként gabalyodott össze a férfival. Csilla később tisztázta a hűtlenségével kapcsolatos vádakat. 

Míg Csilla felvállalta új párját, addig Zsolt igyekezett titokban tartani magánéletét, habár úgy tűnik, hogy ő is szerelmes lett. Zsoltot az új párjával a Strand Fesztiválon látták először – bár akkor még nem lehetett tudni, hogy pontosan milyen kapcsolatban állnak –, amelynek kapcsán egyből elkezdődtek az újabb találgatások. Annyit lehet tudni, hogy a titokzatos barátnő napi rendszerességgel jelenik meg Zsolt lakásánál, a szomszédok szerint pedig félig már ott is lakik. 

A magánéletemről nem szeretek nyilatkozni, majd ha eljön az ideje, akkor be fogom mutatni őt a közönségnek. Ez nemsokára meg is történik

– nyilatkozta a Borsnak

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top