nlc.hu
Sztárok
Cher már nem szeretne 48 éves fia gyámja lenni

Cher már nem szeretne 48 éves fia gyámja lenni

Cher kérvényt nyújtott be, hogy 48 éves fia, Elijah Blue Allman gondnoka lehessen, de meggondolta magát.

Cher kérvényt nyújtott be még tavaly, hogy 48 éves fia, Elijah Blue Allman gondnoka lehessen. Döntését azzal indokolta, hogy a fia nem képes megfelelően gondoskodni magáról, illetve „saját pénzügyi forrásait kezelni”, mivel állítólag drogproblémákkal küzd.

Cher már nem szeretne 48 éves fia gyámja lenni

(Fotó: Getty Images)

Cher gondnoksági kérelmét a benyújtását követően kétszer is elutasították, majd a felek májusban részt vettek egy zártkörű közvetítői ülésen, melyen megállapodtak abban, hogy „szüneteltetnek minden jogi eljárást és ahhoz kapcsolódó tevékenységet, beleértve mindenfajta felfedezést és indítványozási gyakorlatot, hogy folytathassák a közös munkát az ügy magánjellegű és bizalmas megoldásának érdekében” – szúrta ki a 24.hu.

A 77 éves Cher magánélete cseppet sem unalmas: jelenleg a 37 éves Alexander Edwards énekessel randizik, aki kereken 40 évvel fiatalabb nála. A párt először 2022 novemberében látták együtt kézen fogva, a People beszámolója szerint.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top