nlc.hu
Sztárok
X-Faktor: Valkusz számot cserélt az egyik kiesővel

Valkusz Milán számot cserélt az X-Faktor kiesett versenyzőjével

Csak ő látott benne egyedül potenciált.

Rúzsa Nikoletta heves vitát robbantott ki a mentorok között. Az ítészek közül Valkusz Milánnak annyira tetszett a lány produkciója az X-Faktor 2. válogatóján, hogy foggal-körömmel küzdött a továbbjuttatásáért, mentortársai azonban nem látták meg benne az X-et.

“Egy agy vagy, aki tud alkotni dalt 17 évesen. Erre legyél büszke, ez nagyon nagy dolog. A te agyad és az én agyam szerintem tudna alkotni valamit közösen” – hangzott a ValMar énekesének az értékelése, ám se Majka, se Tóth Andi nem támogatta Niki továbbjutását.

Milán azonban nem adta fel: a színpadot elhagyó lány után szaladt és megkérte, hogy cseréljenek elérhetőséget, mert szeretne együtt dolgozni vele. “Egy dalodat szeretném megcsinálni. Én nem hagyom annyiban, mert akkor meghazudtolom önmagamat” – indokolta a fiatal tehetségnek a mentor, így számot cseréltek.

“Respect! Respect! Ezt szívből kell csinálni!” – dicsérte Milán cselekedetét Gáspár Laci, amikor visszatért a zsűriszékbe.

“Ez vicc, hogy egy ilyen nem tud továbbjutni, egy Táborig minimum!” – fakadt ki a mentortársainak. Tóth Andi azzal magyarázta a NEM-t, hogy szerinte nem volt izgalmas a versenyző hangja, nem látott benne semmi pluszt, sőt úgy gondolja, hogy a dal is szörnyű volt, Majka pedig megjegyezte, hogy bármilyen más tábort kifizet a lánynak az X-Faktor Táborán kívül.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top