nlc.hu
Sztárok
Mikes Anna nem vállalta a Dancing with the Stars-t

Mikes Anna ezért nem vállalta a Dancing with the Stars-t

Mikes Anna tiszta vizet öntött a pohárba, és elárulta, miért nem szerepel idén a Dancing with the Stars-ban.

Hétfőn jelentette be a TV2, kik szerepelnek idén a Dancing with the Starsban. Sokaknak feltűnt, hogy a profi táncosok között nincsen ott Mikes Anna.

Mikes Anna ezért nem vállalta a Dancing with the Stars-t

(Fotó: Trenka Attila/fotocentral)

A táncosnő közösségi oldalán jelentette be, miért nem fog idén szerepelni a táncos műsorban:

Idén sajnos már nem fogok szerepelni a Dancing With The Stars műsorában. Bár a felkérést a TV2-től megkaptam, hosszas mérleges után úgy döntöttem, hogy nem vállalom a szereplést(…)Aki ismer engem, az pontosan tudja, hogy csak azokra a felkérésekre mondok igent, amit szívből tudok csinálni. Idén ez most nem menne, mert úgy érzem a szereplésem nem a táncról szólna, hanem a bulvárról. Ebből pedig én szeretnék kimaradni

 

írta Anna őszintén.

Külső kódTörlésSzerkesztés
Anna és Gábor jelenleg az Ázsia Expresszben versenyeznek, és bár sokan óvva intették a párt a műsorban való szerepléstől, mondván, hogy tönkre teheti a bimbózó párkapcsolatukat, úgy tűnik a sztárséf és táncos kedvese rácáfoltak minden aggodalomra és kapcsolatuk a közös ázsiai kaland után erősebb, mint valaha!
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top