nlc.hu
Sztárok
Teljesen kizsigerelte magát Rubint Réka

Rubint Réka: „Nem lehet büntetlenül csinálni azt, amit évtizedeken át csináltam”

Belátta a fitneszlady, hogy lassítania kell.

Bármilyen sikeres is Rubint Réka, az élet nem kímélte. A BEST-nek adott interjúban mesélt arról a háromgyermekes fitneszlady, hogyan sikerült kijönnie annyiszor a gödörből.

Rubint Réka teljesen kizsigerelte magát; belátta, nem mehet ez így tovább - Forrás: TV2 / Mokka - videó (2024.04.25.-i adás)

Rubint Réka teljesen kizsigerelte magát; belátta, nem mehet ez így tovább – Forrás: TV2 / Mokka – videó (2024.04.25.-i adás)

“Azt szoktam mondani, a sportcipőben benne van minden, amire a lelkemnek, a testemnek szüksége van. Voltak olyan élethelyzetek, hogy ha nem sportolok, összeomlottam volna. Ilyen volt Norbi szívműtéte. (…) Amikor a párodnak, a szerelmednek, az életed értelmének az óráját, a gyűrűjét a kezedbe adják, és azt mondja az orvos, 10 százalék az esély arra, hogy a műtétet élve megússza, azt senkinek sem kívánom. (…) Norbit éjszaka műtötték, majd miután kitolták a műtőből, és azt mondták, nem biztos, hogy megéri a reggelt. A stressz, a kétségbeesés, a félelem miatt egy éjszaka alatt megőszültem” – mesélte Rubint Réka, aki elárulta, az elmúlt egy évben sok mindenben, sok mindenkiben csalódott. “Barátokban, élethelyzetekben, szituációkban. Ezekből kellett felállnom” – fűzte hozzá.

Arról is beszélt, hogy az elmúlt időszakban végre sikerült utolérnie magát. “Mindent elvállaltam, semmire nem mondtam nemet. Norbi a végén már megtiltotta, hogy hétvégén, amikor jártam az országot, és több fellépésem volt, én vezessek. Volt, hogy olyan fáradt voltam, hogy amikor hazaértem, járni nemigen bírtam, nem tudtam kiszállni az autóból, a sofőr ölbe vitt be a házba. Nem lehet büntetlenül csinálni azt, amit évtizedeken át csináltam. Lassítanom kellett” – mesélte.

Bővebben a legfrissebb BEST magazinban!

Rubint Réka

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top