nlc.hu
Sztárok
Horror összegért árulják Sebestyén Balázs, Vandon Jani és Rákóczi Feri autogramkártyáját

Horror összegért árulják Sebestyén Balázs, Vandon Jani és Rákóczi Feri autogramkártyáját

Döbbenetes összegért árulják Sebestyén Balázsék aláírását az interneten!

Balázsék egyik rajongója úgy gondolja, milliós összeget ér az az autogramkártya, amelyen Rákóczi Feri, Vadon Jani és Sebestyén Balázs aláírása található. Bár kétségtelen, hogy a trió közös aláírása azóta sokkal többet érhet, amióta Vadon Jani úgy döntött, hogy abbahagyja a közös munkát két társával, talán azért az 1,5 milliós összeget mégiscsak túlzásnak gondolnánk. 

Fotó: RTL/ Sajtóklub

Fotó: RTL/ Sajtóklub

Sebestyén Balázs már több évtizede rádiózik és tévézik, személye pedig a mai napig hatalmas népszerűségnek örvend. Legutóbb a Kalandra fal! című műsorban láthatták a tévénézők, amellett, hogy már lassan két évtizede vezeti a Balázsék című reggeli rádiós műsort, ahonnan 15 év után távozott egyik műsorvezető partnere, Vadon Jani.

Az egyik lelkes rajongójuk azonban egy igazi kincset őriz otthonában egy autogramkártya személyében, amelyen az eredeti hármas aláírása díszeleg (Vadon Janit ugyanis Ráskó Eszter váltotta a reggeli beszélgetős rádióműsorban). Az említett autogramot egy férfi a Facebookon 1,5 millió forintért adná oda az új tulajdonosának. Mielőtt azt hihetné bárki, hogy az illető viccel, leszögezte: erről szó sincs.

Az örökös trió, Balázs, Feri, Jani – az utolsó aláírások egyike. Másfél millió, nem elírás!

– írta a hirdetésében, amelyet a story.hu szúrt ki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top