Sztárok

Balázsék visszatérnek a régi helyükre – örülnek, hogy ennyi idő után újra találkoznak

Balázsék holnap reggel visszatérnek, és a részletekről meséltek nekünk.

Egyetlen próba elég volt ahhoz, hogy Balázsék home office-üzemmódra kapcsoljanak és lényegében március közepe óta otthonról dolgoznak. Minden online ment, az első időszakban még néha a gyerekek beleszóltak az adásba, később már az otthoni stúdiókból is zavartalanul dolgoztak. Vadon Jani, Rákóczi Feri és Sebestyén Balázs ennek ellenére már nagyon várják, hogy találkozzanak és végre bentről menjen az adás, mert ahogy mondják, azért úgy az igazi. Két hónap önkéntes karantén után holnap visszamennek a stúdióba, ez egyelőre amolyan próbanap, hétfőtől szeretnének visszaállni a régi kerékvágásba, amikor indul a különleges roadshow, a Home Show, mivel Balázsék eredetileg jövő héten mentek volna országjárásra. 

Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feri visszatérnek, és már nagyon várják a találkozást

Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feri visszatérnek, és már nagyon várják a találkozást

“Visszamegyünk végre a stúdióba, két hónap otthonlét után először, azóta nem is találkoztunk. Úgy érezzük, most már lassan múlik a veszély és az élet elkezdhet visszatérni egy megszokott kerékvágásba. Mi eddig is önként végeztük a munkánkat karanténból, a hallgatók pedig valószínűleg nem vették volna észre, hogy mindannyian otthonról vezetünk műsort, ha nem mondjuk el, de a stúdióból azért minden komfortosabb lesz. Természetesen mi Janival, Pest megyeiként még betartjuk a korlátozásokat, adás után egyenesen megyünk majd haza”– tette hozzá Balázs, aki korábban már az  adásban elárulta, még bevásárolni is csak ritkán mozdult ki.

“Jövő héten rendhagyó módon indul majd el a tavaszi roadshow-nk, azt már a stúdióból szeretnénk levezényelni. Bízunk benne, hogy a hallgatók részt vesznek majd velünk a játékokban.” 

Ez a hét amúgy is különleges, hiszen Rákóczi Feri tegnap ünnepelte az 50. születésnapját, Vadon Jani pedig vasárnap lesz 50 éves. 

Balázsék az otthoni stúdiókból is nagyot mentek: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top