nlc.hu
Sztárok
Fordult a kocka: Krausz Gábor egyre több nézőt kiakaszt

Fordult a kocka: Krausz Gábor egyre több nézőt kiakaszt

A nézők számára meglepő, amit Krausz Gábor viselkedéséből látnak.

Bombaként robbant a hír 2023 augusztusában, hogy Tóth Gabi és Krausz Gábor külön utakon folytatja az életét. Mindkét sztár közleményben tudatta ezt, a két kiírás között volt azonban egy parányi különbség. “Időnként furcsa meglepetéseket, kellemetlen fricskákat tartogat az élet” – szőtte bele sokatmondóan a bejegyzésbe a séf.

Villámgyorsan kiderült, hogy Gabi új szerelmére, a Fricska táncegyüttes frontemberére, Papp Máté Bencére vonatkozik az utalás, a kommentelők és a közvélemény pedig egy emberként fordult az énekesnő ellen.

Fotó: TV2 / press.tv2.hu

Fotó: TV2 / press.tv2.hu

Krausz Gábor ugyanakkor óriási szeretetet kapott, mint elhagyott férj, az pedig már csak hab volt a tortán, hogy a Dancing With The Starsban a nézők szeme láttára került egyre közelebb Mikes Annához. Ők lettek az ország első számú, új álompárja, így vágtak bele az Ázsia Expressz forgatásába is.

Egy év elején készült beszélgetésben, a Mutasd magad! című podcastban Tóth Gabi már több részletet is elárult arról, hogyan alakult volt férjével a kapcsolatuk.

Nem volt könnyű feladatom őt emberileg vagy érzelmileg úgy megerősíteni, hogy megtanulja, mi az a szeretet egyáltalán. Ez egy nagyon nagy csomag volt, amibe picit beletörött a bicskám

– vallotta be akkor.

Mostanra pedig sokak szemében ezek a mondatok új értelmet kaptak, látva az Ázsia Expressz adásaiban

Krausz Gábor vulkánszerű kitöréseit, csapkodásait és szúrós megjegyzéseit,

nem csoda, hogy a séf viselkedését rengetegen szóvá is teszik a kommentmezőkben.

Érdekes fordulat, hogy miközben Krausz Gábor sokak szemében egyre többször nyilvánul meg a műsorban felháborítóan, addig Tóth Gabi éppen Papp Máté Bencével fog versenybe kezdeni a Dancing With The Starsban, talán éppen megírva egy tavalyihoz hasonló Tündérmesét, veti fel a lehetőségét a Story Magazin annak, hogy a történelem talán megismétli önmagát.

STORY MAGAZIN

STORY MAGAZIN

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top