nlc.hu
Sztárok
Megszólalt Árpa Attila a Sztárboxban elszenvedett veresége után

Megszólalt Árpa Attila a Sztárboxban elszenvedett veresége után

Ezt mondta, miután kikapott Bárdosi Sándortól a meccsen.

A Sztárbox vasárnap esti adásának egyik legjobban várt mérkőzése az évad egyik bónuszmeccse volt, mely során Árpa Attila és Bárdosi Sándor csapott össze. A gigászok harcaként beharangozott esemény további ráadásaként a ringben Kovács Kokó István állt mérkőzésvezetőként.

Fotó: Birton Szabolcs

Fotó: Birton Szabolcs

A meccset megelőzően ezúttal is kikérték a szerkesztők és műsorvezetők a közönség véleményét, hogy vajon ki fogja megnyerni a nézők szerint az összecsapást. A többség Bárdosi Sándort várta nyertesnek, és ez nem is túlságosan meglepő az olimpikon birkózó sportmúltját tekintve. Árpa Attila azonban hősiesen állta az ütéseket, és bár energiája a mérkőzés végére már láthatóan elfogyott, a találkozó mégsem kiütéssel ért véget, hanem egyhangú pontozással döntötték el a bírók.

Az adást követően vasárnap éjjel Árpa Attila Facebook bejegyzésben osztotta meg tömören, de annál velősebben gondolatait. “Nagyon köszönöm ezt az élményt mindenkinek, aki részt vett, ott volt, segített, tévében nézte, drukkolt, gyártotta, és persze Bárdosi Sándornak, hogy ilyen sportszerű volt” – írta a közzétett fénykép mellé.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top