nlc.hu
Sztárok
Kiderült az igazság: tényleg elrabolta a Jóban Rosszban színésze Kollányi Zsuzsi szívét?

Kiderült az igazság: tényleg elrabolta a Jóban Rosszban színésze Kollányi Zsuzsi szívét?

Az énekesnő a Sztárbox-ban jelent meg Volosinovszki György oldalán, akivel már hosszú ideje jó barátságot ápolnak. Vajon több ez, mint barátság?

Kollányi Zsuzsi 2023 tavaszán jelentette be, hogy válik a férjétől, három közös gyermekük édesapjától. Bár az énekesnő ezek után Bóza Rolanddal oldalán kereste a boldogságot, kapcsolatuk hamar zátonyra futott. Mindezek után az énekesnő elkezdett saját magára koncentrálni, rengeteget edzett és úgy tűnik a szórakozásra is hagy magának egy kis időt, ugyanis a napokban a Sztárbox-ban a Jóban Rosszban sármos színészének, Volosinovszki Györgynek az oldalán is feltűnt. A találgatások persze ezek után rögtön megindultak, hogy vajon egy párt alkotnak-e. A híresztelésekre most maga Zsuzsi reagált.

Kép és előnézeti kép forrása: Trenka Attila / Fotocentral

Kép és előnézeti kép forrása: Trenka Attila / Fotocentral

Gyurival barátilag vagyunk jelen egymás életében, ő az egyik legjobb barátom. Van egy színitanodája, ahol mindketten tanítunk, így a szoros barátságon kívül kollegiális viszony is van közöttünk. Más nincs

– szögezte le Zsuzsi, aki valahol sejtette, ha együtt megjelennek, akkor rögtön megindulnak majd a találgatások. 

Amikor közösen mentünk el erre a műsorra nézőként, még nevettünk is rajta, hogy biztosan felmerül majd, együtt vagyunk-e, főleg azért, mert már jó néhány hónapja mindenki azt találgatja, vajon kivel és hová megyek, hova utazom és miért. Sejtettük tehát, hogy ez lesz. Mi lett volna akkor, ha egy vállmasszázst is beiktatunk… akkor aztán tényleg nem mostuk volna le magunkról a dolgot – mondta a Borsnak.

A lap a titokzatos barát kapcsán arról is kérdezte az énekesnőt, hogy jelenleg foglalt-e a szíve. amire Zsuzsi erre csak szűkszavúan és sejtelmesen válaszolt: 

Ezt nem árulhatom el

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top