nlc.hu
Egészség

Kollányi Zsuzsi ismét nyitott a szerelemre

Kollányi Zsuzsi: „Régen mindenkinek meg akartam felelni, a férfiaknak, a barátoknak, a kollégáknak”

Az énekesnő az elmúlt időszakban ragyog.

Kollányi Zsuzsi tavaly márciusban jelentette be, hogy békében, de külön utakon folytatják férjével. Házassága 7 évig tartott és három közös gyermekük született. Bár az énekesnőre időközben rátalált a szerelem és Bóza Rolanddal jó ideig alkottak egy párt, az év végéhez közeledve annak a kapcsolatnak is vége lett

Kollányi Zsuzsi

Fotó: Trenka Attila

Ma már viszont nem törölgeti a könnyeit. Sőt, szinte ragyog, amit mások is észrevesznek. 

„Megszámlálni sem tudom, mennyi dicséretet kaptam az elmúlt időszakban, és ez a fantasztikus új fodrászomnak, Gräfl Máténak köszönhető. Aranyat ér a keze – kezdte a Story magazinnak Zsuzsi, de a ragyogás hátterében nem egy friss szerelem, hanem megújult önbizalom áll. – Régen mindenkinek meg akartam felelni. A férfiaknak, a barátoknak, a kollégáknak… Tavaly ősszel nehéz magánéleti időszakon mentem keresztül, aztán jött a felismerés, nem engedhetem meg, hogy bárki veszélyeztesse a lelki épségemet. A barátaimmal is elfogadó, támogató kapcsolatban vagyok. Megmondjuk a véleményünket a másiknak, de tiszteletben tartjuk a saját véleményt, és ez nagyon sokat ad nekem.”

Az énekesnő jelenleg szingli és igencsak határozott véleménye van a társkeresésről.

Nyitott vagyok egy olyan párkapcsolatra, ami boldoggá tesz, biztonságot nyújt, kiteljesít, és amelyben szeretve érzem magam. Csak azért, hogy legyen mellettem férfi, nem mondok igent. Nem hiszem, hogy nőként csak akkor lennék értékelhető, ha van társam. Öreg vagyok már ahhoz, hogy pazarolják az időmet! Nagyon erős a szűrőrendszerem. Ha csak egy icipici dolog nem stimmel, én harag nélkül, de azonnal tovább lépek. Tisztában vagyok azzal, hogy egy kapcsolat kompromisszumokkal jár, de nem mindegy, mennyivel és milyennel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top