nlc.hu
Sztárok
Sári Évi akkor és most

Sári Évi barna hajjal? Ritka fotót találtunk a színésznőről

A Splash együttes énekesnőjeként ismertük meg Sári Évit, aki később több fronton, azaz a tévében és a színpadon is bizonyította rátermettségét.
Sári Évi

2001-et írtunk, amikor a Splash együttes élén egy csere történt: Benkó Ildikó énekesnőt Sári Évi váltotta, aki ugyan a könnyűzene világában ismeretlen név volt, a színházban már kevésbé. Évi a Debreceni Csokonai Színházban kisebb szerepekben bemutatkozott, mielőtt énekesnői, majd műsorvezetői karrierbe kezdett, végül a kitérő után újra a világot jelentő deszkák felé vette az irányt.

2009-ben megkapta Magda szerepét a Vámpírok bálja című musicalben, innentől pedig nem volt megállás: az évek során számos népszerű darabhoz adta a nevét, és a hangját is. Közben persze a képernyőről sem tűnt el teljesen, nem olyan rég a Sztárban Sztár All Starsban tűnt fel.

Ami a magánéletét illeti, a 47 éves énekesnő-színésznő tavaly úgy nyilatkozott, hogy kedvesével azért szakítottak, mert a férfi készen állt a gyerekvállalásra, ő viszont nem. Amire jó oka is volt: „belegondoltam, hogy ha 46 évesen szülnék, mire a gyermekem betöltené a húszat, 66 éves lennék már. Édesanyám 67 volt, amikor elvesztettem. Be kellett látnom, hogy ez nekem már nem fér bele” – nyilatkozta.

Bár jó 20 év eltelt azóta, hogy énekesnőként feltűnt a radaron, olyan, mintha az idő semmit nem fogna rajta.

Sári Évi
Megnézem
Összes kép (10)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top