nlc.hu
Sztárok

Sári Évi mexikói nyaralása

Kérdésessé vált Sári Évi hazajutása Mexikóból, majdnem lekéste a premierjét

Kis híján Dér Heni ugrott be helyette a Bizarre! The Show című darabban.

Mexikóban pihent Sári Évi. Nem csak az ott töltött idő, hanem a hazajutás is emlékezetre sikeredett, mivel egy repülőgépjárat-törlés miatt majdnem lekéste az előadásának a premierjét. 

Sári Évi

Sári Évi majdnem lekéste a premierjét – Forrás: TV2 / Mokka – videó

Kihordtam lábon egy szívinfarktust, amikor megkaptuk az emailt az indulás előtt pár órával, hogy törölték a járatunkat, és, hogy egy egészen más útvonalon fogunk hazajönni. Egy picit később értünk így haza. Gyakorlatilag az történt, hogy nagyjából fél kettő körül szálltam le a repülőtéren, megfogtam a kis bőröndömet, hazavittem, beraktam a szoba közepére, lezuhanyoztam, és irány a színház próbálni, aztán este pedig az előadás volt. Úgyhogy nagy izgalmak voltak. Amúgy is izgalom övez egy premiert, emiatt még egy plusz teher volt rajtam, de szerencsére nagyon jól sikerült”mesélte a Mokkában.

Az énekesnő, színésznő azt is megjegyezte, hogy gyakorlatilag egy fellépésről ment a reptérre odafelé, és arra is érkezett vissza. “Ez az ára annak, hogy egy ilyen fantasztikus helyre eljuthasson az ember” – tette hozzá.

Elárulta, Mexikóban a 2 hét alatt abszolút csak pihent: “A mexikói örömök élvezete, úgy mint ételek, italok, emberek, programok, csodálatos helyszínek. Gondoltam, hogy  nekem tetszeni fog ez a hely, de nem gondoltam volna, hogy ennyire gyönyörű. (…) Imádok tengerparton lenne, engem iszonyatosan kikapcsol csak maga a látványa, a hangja, a sós levegő, a szél” – áradozott Sári Évi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top