nlc.hu
Sztárok
Meglepő dolgokat mesélt Erzsébet királynőről korábbi beosztottja

Meglepő dolgokat mesélt Erzsébet királynőről korábbi beosztottja

Szerette a kirándulásokat és az autóvezetésért is rajongott az uralkodó.

Bennfentes részleteket árult el Erzsébet királynő egykori beosztottja: a nő 18 éven át szolgálta az uralkodót, és többek között arról mesélt, hogy a királynő merész sofőr volt, aki imádott nagy sebességgel vezetni.

Samantha Cohen 25 évvel ezelőtt királyi kommunikációs titkárként került Erzsébet királynő sajtóirodájához, majd helyettes magántitkárrá léptették elő és nem csupán alkalmazottja, hanem segítője és bizalmasa lett II. Erzsébetnek.

Fotó: Max Mumby/Indigo/Getty Images

Fotó: Max Mumby/Indigo/Getty Images

Mint mondja, a királynő csodálatos munkaadó volt, aki mindenkivel egyenlő módon és tisztelettel bánt. Amellett pedig, hogy szeretett tempósan vezetni, olyankor tűnt a legboldogabbnak, amikor a protokollt hátrahagyva kirándult vagy túrázott. Nem voltak allűrjei, nem mámorította meg a királyi lét, hanem komolyan vette feladatát és egó nélkül, alázattal teljesítette kötelességeit.

A sok év alatt Samantha Cohen szinte minden nap találkozott a királynővel és több utazásra is elkísérte őt. Ilyen volt például az az egynapos esemény is, amikor olaszországi ebédre látogatott el II. Erzsébet királynő, hogy találkozzon Napolitano elnökkel, majd meglátogatta Ferenc pápát is hazaindulás előtt. A királynő állítólag nagyon élvezte ezt az utat, amikor pedig felszálltak a hazafelé tartó gépre, ennyit mondott: “Nos, tessék, megcsináltuk”.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top