nlc.hu
Sztárok

Így nézett ki Károly az anyja koronázásán

Galéria: látványosan unatkozott az 5 éves Károly az anyja koronázásán

Alig volt ötéves, mikor Erzsébet királynőt megkoronázták, de a kis Károly herceg így is részt vett az ünnepségen.
Erzsébet királynő koronázása

Hamarosan elérkezünk május 6-ához, amikor hivatalosan is megkoronázzák III. Károlyt. Az ünnepség körül óriási a felhajtás, de minderre egy minimális árnyékot vet Harry herceg és Meghan Markle részvételének kérdése. Károly király kisebbik fiának jelenléte ugyanis egészen április közepéig egyáltalán nem volt biztos: bár most úgy néz ki, a herceg ott lesz, Harry ezt megelőzően számos feltételhez kötötte azt, hogy elutazzon a ceremóniára. 

1953-ban a 27 éves Erzsébet koronázásán a teljes családja részt vett: az anyja, a férje, Fülöp herceg, az 5 éves Károly és a két hónap híján 3 éves Anna hercegnő is. Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy Anna csak pár percig volt ott az apátságban, hiszen neki még igazán fárasztó lett volna a többórás ceremónia. Károly viszont, mint trónörökös végig jelen volt. És bizony látványosan unatkozott is. Egy interjúból később kiderült, hogy nagyanyja, az anyakirályné  karamellát vitt magával, és azt adogatta a kis trónörökösnek, hogy kibírja valahogy. Nézd meg a galériában Károly vicces pillanatait édesanyja koronázásán!

Erzsébet királynő koronázása
Megnézem
Összes kép (7)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top