Trend

A bukás

Minden probléma ott kezdõdik, hogy az ember elhatározza: autót akar vezetni. Besétál a számára szimpatikusnak ígérkezõ, esetleg mások által annyiszor ajánlott autós iskolába, és kész a baj.





Természetesen nem kell feltétlenül negatív vonatkozásában vizsgálni a kérdést. Az autóvezetés fantasztikus dolog, az autóvezetés egyet jelent a szabadsággal, és nagyszerű érzés a tudat, hogy emberi nagyságunk ismételten megnyilvánulhat egy gépet irányításában.


A szabadsághoz vezető út nagyon rögös.

Sajnos szomorú tény, hogy a legtöbb autósiskola a pénzre hajt. Számtalan lehetőséget megragadnak hát, hogy elvágják az embert. Sokan tapasztalták már, mintha ok nélkül húzták volna meg őket annak reményében, hogy a tanítvány majd még több forintot csenget le a sikeres vizsga érdekében.





Bizony a helyzetet gyakorlatilag csak pénzzel lehet megoldani. Marad a jó öreg „ezt a kis borítékot azért átadnám a vizsga előtt” trükk. Ja, van még egy megoldás is, ha nem ülünk autóba.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top