Trend

Avítt bútor, ócska számítógép

Na ezek azok a dolgok, amikkel igazán nehéz boldogulni. Nehezek, nagyok, és általában csak úgy tudnál megszabadulni tõlük, ha külön teherautót hívnál, hogy elszállítsa egy szeméttelepre. De ki akarja ezt kifizetni?




Szerencsére van, aki segít, legalábbis a nagyvárosokban. Erre való a lomtalanítás, ami nem csak a kupacokban keresgélőknek okoz örömet (és valószínűleg nem kis anyagi hasznot), hanem azoknak is, akik így meg tudnak szabadulni a feleslegessé vált porfogóktól.

Ilyenkor mindent kitehetsz, kivéve az építkezések, felújítások alkalmával keletkezett sittet. Kis kényelmetlenség ugyan, hogy ilyenkor napokig nem lehet közlekedni a kerület utcáin, de megéri.





Hogy honnan tudhatsz a dologról? A lomtalanítást az önkormányzatok szervezik, tehát itt tudnak annak időpontjáról felvilágosítást adni. A legtöbb helyen egyébként értesítést is küldenek annak időpontjáról jó előre, hogy fel tudj készülni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top