Trend

Illatot a férfiaknak is!

Milyen szerencsénk van nekünk, mai nõknek, hogy a környezetünkben lévõ férfiak jobbnál-jobb illatokban pompáznak! És karácsonykor mi magunk is befolyásolhatjuk a választott aromát!

L’Instant de Guerlain pour Homme
Fás illatjegyek, új megfogalmazásban

Egy olyan új illat, amely kifejezetten a bőr számára készült. Kontrasztja mely a hideg és meleg energiák egymás felé forduló meglepő találkozásában nyilvánul meg, azonnal észrevehető.

Jil Sander Pure for men
Fás, friss, érzéki illat, az önmagát kifejező férfi számára

A Jil Sander Pure for Men annak a férfinak az illata, aki megtalálta saját természetes, eleganciával kombinált stílusát.

Jil Sander Pure for Men, egy szippantásnyi levegő, olyan erős személyiséggel, mely hangsúlyozza a természetes eleganciát és férfiasságot”.

Lacoste Essential
Klasszikus, mégis modern

Ha az illatot keresed, amely magában hordozza a Lacoste szellemiségét, keverd a puha érintést az éles ellentétek vonzásával. Kifinomult, mégis tiszta; friss, mégis kényelmet sugároz; átszellemült, mégis összetett.
Összességében, az alapötlet szerint a cél a „maradandó frissesség” megalkotása volt. Ez egy lényegében egyszerű gondolat, de mint minden Lacoste kreációban, a kész alkotás egyszerűsége a márka rejtett mélységeiből építkezik.

Z Zegna
a szabad, öntörvényű férfi illata


Egy sűrített Zegna férfi: metsző, fűszeres, kalandra csábító. A nyitány hűvös, mégis élénk. A szabadság levegőjét árasztja. A szicíliai bergamot vegyül össze az Új Guineá-ban honos áfonyával, meghintve egy kis mirabellszilvával és ribizlivel. A szívben ott van az édes, púderes írisz és a fűszerek: egy csipetnyi szegfűszeg és fehérbors. Az alap pedig kásmír-fa, pacsuli és a tölgymoha meleg, földes illata.

Érzékien férfias, ez a Z, az új illat. Új, mégis oly ismerős. Szervesen beilleszkedik a Z Zegna világ meleg harmóniájába.

BOSS Soul

A Boss Soul azoknak a férfiaknak készült, akik nem csupán a külső megjelenésre adnak, akikben sokkal több van, mint ami a felszínen látható. Kívülről csábító és nyugodt, de mégis titokzatos érzést sugall, amely a nők számára ellenállhatatlan.

A Boss Soul illat az ellentétek keveredése – friss citrusos akkordok és meleg, érzéki fűszerek keverednek az illatban.

A BOSS Soul karácsonyi szett tartalma: Boss Soul Eau de Toilette és Boss Soul deo stick

Bulgari: Aqva Pour Homme
Egy vibráló és mély férfi illat

Friss és üde, benne van a tengeri szél illata, a szelíd narancsligetek aromája. Az Aqva Pour Homme-ban benne van a víz életadó energiája, a tenger, a gyors patak, az esőcsepp.

Az új Bvlgari illat természetes és összetéveszthetetlen jegyei egy új aurát hoznak a Bvlgari illatvilágba.

Paco Rabanne Black XS
kemény férfi lágy szívvel

Az illat felfedi a férfi valódi természetét, a kemény külső mögött rejlő érzékeny lelket. A Black XS a fiatal, független, extrovertált férfiaknak készült; azoknak akik tudnak élni férfias érzékiségükkel és ki merik mutatni érzelmeiket.

A vibráló, keleties-fás parfüm szinte lüktet az érzékiségtől és az energiától.


Jean Paul Gaultier: Hidratáló arcápoló

Tökéletes választás a férfiaknak a Shiseido által kifejlesztett arcbalzsam, mely a mindennapi stressz nyomait azonnal eltünteti és hosszan tartó hidratálást biztosít. Kellemes lágy Le Male illata nyugalmat és férfias érzést nyújt.

Ideális szemkörnyék-ápoló, mely hiánycikk a férfi szépségápolás piacán. Érzékeny bőrre és a téli hideghatás ellen kifejezetten ajánlott.

És valami, ami neked is igazi ajándék lesz:

GAULTIER2 masszázsolaj
Érzéki illatos masszázs a négyzeten…

Meleg, selymes és puha textúrájával könnyedén siklik fel a bőrre, és megnyújtja az érzéki masszázs élvezetét. A golgotavirág magvaiból nyert aktív összetevő táplálja a bőrt, rugalmas, bársonyos, lágy érzést hagyva maga után.

Meleg, érzéki jegyek finom illata marad nyomában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top