Trend

A jó nászajándék szívből jön

Nyakunkon az esküvői szezon, ami egyrészről jó, hiszen mindig örömteli ezeken a pillanatokon osztozni, de az, hogy mit vigyünk nászajándékba, sokszor fejtörést okoz. Milyen egy jó ajándék? Egy biztos: szívből jövő és figyelmes.
Ajándékot kapni és ajándékozni jó. Kiválasztani a megfelelőt viszont sokszor nem egyszerű, főként, ha nászajándékról beszélünk, hiszen gyakran nem állunk olyan szoros kapcsolatban a párral, hogy ismerjük minden rezdülésüket, és tudjuk, mire vágynak igazán.

A Nespresso is kíváncsi volt, melyek a leginkább népszerű ajándékok, ezért tavasszal egy kutatást végeztek. Az 1000 fős lekérdezés után összesített válaszokból kiderült, hogy még mindig a klasszikus ajándékokat kedveljük a legjobban. Az ajándékutalvány kiemelkedő sikert aratott, a válaszadók 77 százaléka szívesen venné, ha ezzel lepnék meg a nagy nap alkalmából, de nagyon népszerűek a külföldi és a belföldi utazások is, hiszen ki ne szeretne világot látni és kikapcsolódni? A kikapcsolódást azonban nem csak egy utazás, de akár egy csésze finom kávé is jelentheti. A válaszadók több mint hatvan százaléka (62%) ugyanis kifejezetten boldogan fogadna ajándékként egy formatervezett konyhai gépet, így egy kávégépet is, ami segít abban, hogy egy tökéletes, fenségesen illatozó feketével induljanak a reggelek, akár minden nap más és más aromával, hangulatunk szerint.

A jó nászajándék szívből jön

A kávéimádók számára tökéletes ajándék lehet egy szép vonalvezetésű, időtálló kávégép, ami nem csupán használati tárgy, de a lakás dísze is egyben, tegyük akár a konyhába, akár a nappaliba. A Nespresso kínálatában mindenki megtalálja a stílusához, egyéniségéhez és életmódjához leginkább passzoló készüléket, és a hangulatának és ízlésének leginkább tetsző Grand Cru kávékeveréket, hogy minden nap jól induljon.

További információk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top