Trend

Vágj neki a tavasznak pink hajjal!

Érzed a változást a zsigereidben? Egyre többet süt a nap, nagyon reméljük, hogy hamarosan elfelejthetjük a télikabátot is. Ilyenkor az ember óhatatlanul is igényli a változást, várd hát a tavaszt megfelelő külsővel! Csináltass pink hajat!

Pink, rózsaszín, halványlila – romantikus, vidám, dögös és pörgős, pont mint a tavasz, ami hamarosan beköszönt. Gondoljunk egy merészet, és változtassunk meg radikálisan a hajszínünket.

Candy hair, de hogyan?

Az amerikai cukormázas feeling ihlette hajszíneket otthon is kipróbálhatod színezővel, vagy ún. hajkrétával, de ha komoly és végleges elhatározásra jutottál, mindenképpen érdemes fodrászhoz fordulnod. Ahhoz ugyanis komolyabb előkészületek kellenek, hogy igazán trendi legyen az új korall-, pasztell- vagy rózsakvarc színű hajad, és ne vicces.

Színes celebek

A színes hajdivat tart már pár éve, s úgy látszik, az évszakváltásokkal csak mindig újabb lendületet kap. A pink hajszín már sok külföldi és magyar celebet is megihletett: Tolvai Reni, Lilu, Tóth Gabi, Iszak Eszter, Emma Wattson, Katy Perry, Nicole Richie is bevállalta a dolgot. Na és te?

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top